writing-img

calgel

clock-img

29.07.2011, 09:10

clock-img

lipikica

pencil-img

290

živijo.

naša pupa stara 9 m, bo očitno dobila prvi zob... vročina, sitna, vse gre v usta ...upila sem calgel in ga 2 x poskusila namazati, pa ne vem ali sploh pride kaj mazila do dlesni, kajti kopridem v usta s prstomzačne mala odmikat glavo, vreščat itd. Mi daste prosim kak nasvet? v navodilih piše da vtreš, ma jaz ne morem,

clock-img

29.07.2011, 13:33

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ma ta calgel, pri nas je bil bolj tako tako. Raje mu daj kak piškot, da gloda, kruh ali jogurt, ki hladi. Jaz sem ko je bilo najhuje dala zvečer žličko calpola, da je tamala vsaj spala lahko. Calgel nam pa ni neki ful pomagal.

clock-img

29.07.2011, 14:19

clock-img

marjetka1975

pencil-img

114

Baje je fajn tud kak jabolčni krhelj, al pa od hruške da se da otroku za glodat. Probaj, morda bo pomagalo.

lp

clock-img

29.07.2011, 15:26

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Jaz sem ji dala kar hladno korenje za grizt, pa ji je bilo ful všeč. Mora biti pa malo debelejši koren, da ga ne more odgriznit po nesreči in potem je kot hladno grizalo. user posted image Ker ta grizala, ki so namenjena prav za lajšanje bolečin ob izraščanju zob, ji sploh niso bila zanimiva..user posted image
Sicer pa ji namažem s Calgelom samo zvečer (v leže na previjalni), da malo omrtviči in pomaga lažje zaspati..user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

29.07.2011, 18:24

clock-img

dect

pencil-img

64

Jaz sem pa dajala calgel kar na palčko za ušesa in ji ga tako namazala po dlesnih. Drugače pa so meni v lekarni rekli, da lahko čez 20 minut še enkrat namažeš.

clock-img

29.07.2011, 20:39

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

nasvet nase pediatrinje: calgel na dudouser posted image
sem jo "opozorila"user posted image , da pise, da se maze bolece mesto-samo pri nas je to mišn imposibl. je rekla, da kr naj tako poskusim-in delujeuser posted image
ocitno hladi oz. omrtvi celo ustno votlino...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

01.08.2011, 13:51

clock-img

izalina

pencil-img

349

Ko so naši rasle 4ke je tako z veseljem jedla lubenico user posted image . Pri nas le Calgel pomagal pri spodnjih enkah. Pri ostalih sem ji pa večer, ko je bilo res kriza dala eno žličko sirupa (Lekadol), da je vsaj ponoči spala.
Zdaj pa tube od Calgela sploh videt noče...si je zapomnila, da ima to slab okus user posted image

clock-img

01.08.2011, 14:58

clock-img

Sa.Ka

pencil-img

327

Tiste prve igračke, ki so namenjene za v usta ( imajo nek gel noter ),sem dala kar v hladilnik, da so bile hladne in je bilo nekaj časa mir. Ob hudih časih pa sem dala calpol.

clock-img

09.08.2011, 08:29

clock-img

plele

pencil-img

6

Kar še poskusi namazati - včasih res ne marajo, da jim brskamo po ustih, včasih pa jim masaža dlesni prav prija. Poskusiš lahko tudi s kakšnim drugim gelom, npr. iz Muellerja ali Gengigelom ter seveda žvečkami, ki jih ohladiš v hladilniku.

clock-img

10.08.2011, 20:09

clock-img

isobel

pencil-img

289

Jaz svojemu dam kar zobno ščetko in pa tisto žličko, ki je iz upogljive mase. To veselo gloda po ves dan in imam potem zvečer malce več miru. Sem pa pred tremi dnevi nabavila calgel in imam tudi težave z mazanjem. Danes sem ga pa kar razmazala po delu dude in z dudo potem pomasirala dlesen. Trenutno stanje: spi user posted image Nam calgel zelo pomaga. Pred njim sem mu pa dajala majhno žličko calpola. To je pa sploh pomagalo.

clock-img

25.08.2011, 11:36

clock-img

urau

pencil-img

18

jaz sem našim kar namazala dudo s calgelom in je delovalo, včasih sem tudi pomočila tudo v calpol in je bilo ok....

ampak vsak otrok je unikat tako da boš spoznala kaj bo pri tvoji delovalo...ni pravila za vse.

srečno!

clock-img

25.08.2011, 12:40

clock-img

Anonimen

Jaz sem ji pa tisto grizalo na palčki mal s Calgelom pomazala, ona je pa potem grizalo po ustih valjala in je pomagalo.

clock-img

30.08.2011, 12:54

clock-img

.sara.

pencil-img

56

Sem slišala da eni za zobke oz. boleče dlesni uporabljajo celo tantum verde pršilouser posted image  
Mi ga še nismo poskusli, moja prijateljica pa svoji punčki, ki je stara 7m, kar s tem maže.
še katera to uporablja?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem