IZVIRNO SPOROČILO: pikica86
Če bom še imela CR, se bom pa sigurno odločila za spinalno anastezijo, da bom lahko takoj objela otročka in da bo partner zraven
Tako, da kar brez skrbi
Pikica, žal ne bo tako! Jaz sem imela spinalno anestezijo in je bil tudi mož zraven. Ko je bila hči rojena, so nama jo pokazali, nato pa jo zavili v tisto zeleno rjuhco, nakar jo je sestra prinesla k meni samo toliko, da sem jo pogledala in ji dala poljubčka. Namreč, obe roki sta bili zasedeni in je nikakor ne bi mogla prijeti.
In to je bilo tudi vse, kar sem imela stika z njo v tisti minutki. Zatem so jo odpeljal iv sosednjo sobo, da so jo oskrbeli do konca, mož pa se ji je pridružil.
Kakorkoli že, meni je bila spinalna anestezija res super zadeva. bilo me je malce strah, kako bo vse skupaj izgledalo, zato mi je bilo še toliko bolje, ker je bil mož z menoj.
Po porodu nisem čutila kakšnih bolečin, le ko se je bilo treba dvigniti ali hoditi. Takrat pa je kar fajn žgalo po šivih. Pa vendar se mi zdi, da sem hitro okrevala, saj ko sem 6. dan zapustila porodnišnico, sem bila že full vredu in sem komot že hodila, prav tako tudi po stopnicah.
Doma so mi pa 1 mesec kuhali, tako da nisem imela veliko dela.