writing-img

cb!!!

clock-img

17.04.2005, 11:05

clock-img

marjetica81

pencil-img

17

Pozdravljene punce!

Imam eno vprašanje za vas. Danes zjutraj sem naredila test s cb in mi je pokazal nek čuden rezultat. V okencu kjer bi moral biti +, se je pokazala samo močna navpična črta, - pa skoraj ni videti. Kot pa sem videla v navodilih, sta prikazani samo dve možnost + ali -, pri meni pa sploh minus ni viden.

Punce kaj pravite ali sem :nosecka: ali nisem!? Čisto sem zbegana :zmeden:. Jaz mislim, da sem :nosecka:, saj mi :hudicek: zamuja že 8 dni in tudi prsi me bolijo in utrujena sem vsak dan bolj.

LP, Marjetica :rozica::rozica::rozica:

clock-img

17.04.2005, 11:12

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Hej marjetica, jst mislim, da je ratalo:bravo::bravo::bravo::):):), bi pa šla v ponedeljek še v laboratorij palčko polulat:)-, da bi bla čisto sigurna:)

Jst ti bom kr čestitala:bravo::bravo::bravo:

Tinka

clock-img

17.04.2005, 11:13

clock-img

Anonimen

Jaz tudi mislim da si!

Jupi:bravo::bravo::bravo::bravo:

Bojana

clock-img

17.04.2005, 11:17

clock-img

marjetica81

pencil-img

17

Hvala tinkamiška za čestitke :metulj:

Saj tudi jaz upam, da sem :nosecka: in sem skoraj v 9nebesa9nebesa:bravo::bravo::bravo:

marjetica :rozica::rozica::rozica:

clock-img

17.04.2005, 11:19

clock-img

marjetica81

pencil-img

17

Hvala Bojana ;);):)

Se slišimo :bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

17.04.2005, 11:27

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Bravo cestitam. :bravo::bravo::bravo::bravo:

..jaz tudi razmisljam ali naj ga grem kupit ali ne... Matra me ker mi zamuja en dan in mi ponavadi nikoli ne zamuja...
Kaj pravite?
Imam pa vse znake, da bo prisla, kot PMS pred vsako M.. :grrr::( A je vseeno mozno, da sem :nosecka:, tudi ce mi bo trebuh razneslo od spikanja?

clock-img

17.04.2005, 11:41

clock-img

girly

pencil-img

951

Marjatica, po mojem si :nosecka:, bi pa jst na tvojem mestu neklje v torek test ponovila, da boš 100 % prepričana. ti pa že zdej čestitam :bravo::bravo::bravo:.

Kmalu: seveda je možno, da si :nosecka:, kljub špikanju v trebuhu. veliko žensk ima na začettku nosečnosti enake znake kot PMS, le da M potem ni. pejt jutri po test pa sporoči kako je. Bom držala pesti za :modri:

srečno obema! :rozica:

clock-img

17.04.2005, 11:54

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

mogoce ga bom sla ze danes iskat... Pa ga naredila zvecer ali pa zjutraj - me prevec firbec matra pa strah me je tudi...
:ups:

clock-img

17.04.2005, 12:46

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Marjetica tudi jaz mislim, da ti že kar lahko čestitam :bravo::bravo::bravo::bravo:

KMALU :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: tudi od tebe pričakujemo novičke o :modri::duda::roza: Skušaj zdržat do jutra, potem pa kar takoj sporočit ;)

:pika:

clock-img

17.04.2005, 13:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.04.2005, 13:37

clock-img

timi.

pencil-img

38

Tudi meni je test tako pokazal, samo navpično črto. Pol pa nisem verjela, da sem noseča, dokler nisem videla otročička na ultrazvoku.

Tako, da čestitam in veliko sreče še naprej. :bravo:

clock-img

17.04.2005, 14:08

clock-img

Azaleja

pencil-img

324

Čestitam! :bravo::bravo: 9nebesa

clock-img

17.04.2005, 14:24

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Evo sla sem po test - tukaj v Italiji imajo drugacne- ime testa je DONNA, tako da bomo vidli kako delujejo...
Bom pa probala do jutra zdrzat, tudi zato ker me je strah, da nisem noseca...

clock-img

17.04.2005, 16:26

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

Marjetica tudi jaz sem 100% da je :duda: na poti...
meni se je je tudi pokazala samo navpična črtica in nisem verjela vse dokler mi niso opravili testa še na ginekološki... in sedaj čakamo.. 9nebesa
Čestitam in srečno.. :nosecka:

LP, M

clock-img

17.04.2005, 18:20

clock-img

mujcek

pencil-img

931

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Seveda si srečka :nosecka:; kot sem slišala se še nobeni ni pokazala močna vodoravna črta; tudi pri meni je bila vidna rahla vodoravna in močna navpična!

ČESTITAM :rozica::rozica::rozica:

clock-img

17.04.2005, 18:58

clock-img

marjetica81

pencil-img

17

Punce hvala za vse čestitke, res ste super :bravo::bravo::bravo:, jaz sem pa itak že v 9nebesa9nebesa9nebesa:bravo:9nebesa.

Se pravi če sem :nosecka: bomo za božič in novo leto mogoče že trije:duda::)-:)-:bravo::bravo:

juuuuupppiii:kuza::kuza::kuza:!

LP,Marjetica :rozica:

clock-img

17.04.2005, 19:41

clock-img

aljča

pencil-img

855

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::angel::angel::angel::angel::angel:vesela sem zate....čestitke in uživaj v9nebesa9nebesa9nebesa.
l.p. Alja:metulj::metulj:

clock-img

17.04.2005, 19:50

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Najbolše da ponoviš test.Mislim pa da si :nosecka:.
Če si, vse čestitke in lepo nosečnost!!
:duda::bravo::angel::pujs:9nebesa
:rozica:

clock-img

17.04.2005, 20:53

clock-img

saša24

pencil-img

177

VEŠ MENI JE CB POKAZAL V PRVEM OKENCU KOMAJ IN KOMAJ VIDNO ČRTICO V DRUGEM PA ZELO MOČNO VIDNO MODRO ČRTICO! TUT SAMA NE VEM KAJ JE Z MOJIM REZULTATOM. :hudicek:PA ŽE OD FEBRUARJA NI. ITAK IMAM SLABE OVULACIJE, AMPAK PO 3 CIKLUSIH KLOMIFEMA MISLIM DA BI ŽE SKOR LAHKO BILO KAJ!!

LEP POZDRAV

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem