writing-img

cdi univerzum

clock-img

27.03.2008, 18:53

clock-img

tisa80

pencil-img

71

Zanima me ali se je katera od vas izobraževala na cdi univerzumu in kakšne imate kaj izkušnje z njimi.

clock-img

28.03.2008, 07:45

clock-img

urška

pencil-img

3136

jaz sem tam naredila nekaj izpitov v zadnjem letniku in zaključne. in sem bila zdelo zadovoljna. jih lahko samo pohvalim. ampak tega je zdej že ene 7 let.

clock-img

28.03.2008, 11:05

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Jaz sem tri leta nazaj tam končala turistično. In tudi jaz bi ji8h zelo pohvalila.

clock-img

28.03.2008, 20:00

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Jaz sem končala 2006. Kr solidno, čeprav je baje  ena najtežjih privat šol.

clock-img

01.04.2008, 13:59

clock-img

linz

pencil-img

2

hey!

na cdi sm naredu ene 12 izpitov, vse iz prve, razen nemščino v tretje, ker je res nisem maral :D tud ocene so ble višje kot takrat ko sem hodil redno v šolo. a seveda brez učenja ali vsaj plonkanja nebo šlo user posted image

clock-img

02.04.2008, 13:58

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Moj v KR ni zadovoljen z ravnateljico. Da jim en urnik, čez 3 dni da drugega, pa zopet čez 5 dni drugega, skoz neke spremembe v urniku. Kar je kar moteče. Že tako je polno na predavanjih, tako pa še v naprej ne moreš planirati kako in kaj, pa ne rečem za 3 mesece naprej, a včasih z danes na jutri ne ve kdaj bodo predavanja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem