writing-img

cefaly- proti glavobolom

clock-img

19.10.2009, 22:18

clock-img

mojapunca

pencil-img

39

Pozdravljeni,

kar precej časa se že bojujem z glavoboli, migrenami...Pojem mnogo tablet, tudi precej močnih, pa ne morem reči, da mine zaradi tablet. Sedaj pa sem brala o novem izdelku Cefaly, ki naj bi glavobole precej omilil. Poznate zadevo, kdaj naj bi se odločil človek za nakup- ker je stvar precej draga, je katera to stvar že preizkusila, kako ste bile zadovoljne...Hvala za odgovore, lp user posted image

clock-img

19.10.2009, 22:24

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Še ena s trdovratnimi migrenami user posted image Žal je aparat res predrag, da bi ga kar na slepo kupila. Nisem pa še našla možnosti, da bi ga lahko nekako poskusno uporabila...

clock-img

19.10.2009, 22:58

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

kakšna pa je cena, ker je na njihovi strani ni.

clock-img

19.10.2009, 23:03

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

ah že našla. 

clock-img

20.10.2009, 07:04

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Baje obstajjao zdaj neke tablete ki so prav za migrene.
Tiste ki jih poznam in so jih že uporabile pravijo da je migren manj in da manj bolijo

clock-img

20.10.2009, 09:08

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Ne vem, jaz toliko denarja ne bi riskirala in bi si raje poiskala drugačno zdravljenje, ki bi migreno za vedno odpravilo, ne pa samo lajšalo.
Ko me začne boleti glava v tej smeri, da se bo razvila migrena, TAKOJ vzamem nalgesin ali dva, ker mi zelo pomaga. Po Aspirinu Migran (prav za migrenske glavobole) sem pa bruhala kot vidra. Če pa zamudim moment in je prepozno, me migrena pač zagrabi. Takrat rabim vodoraven položaj, mir, temo, pravilno dihanje. In človeka, ki bo pazil otroka, seveda.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

20.10.2009, 09:40

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Še ena tu z migrenami. Samo za tole zadevo bi blo pa fajn vedet, če res pomaga, ni glih pocen ta reč user posted image .

Jaz tudi jemljem Nalgesine, Aspirin migram in Imigram.

clock-img

20.10.2009, 16:37

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

jest mam tudi migrene, samo mi do zdej niso pomagala še nobena zdravila ali 'terapije' tko da sem tudi do tega fuuuuuul skeptična, predvsem pa za tak denar.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem