writing-img

celulit

clock-img

05.08.2008, 09:17

clock-img

blackcoffee

pencil-img

1305

pozdravljene user posted image ,
mene pa zanima ali je v času nosečnosti varno uporabljati kreme proti celulitu. Ve jih uporabljate?
Zakaj to sprašujem? Zato ker sem zasledila, da je na določenih artiklih opozorilo, da v nosečnosti ni priporočljivo... na nekaterih pa ni tega opozorila navedenega. Ali je varno uporabljati te kreme?
Lp

clock-img

05.08.2008, 09:19

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz jih nisem.

clock-img

05.08.2008, 09:25

clock-img

gbranka

pencil-img

104

pri kremah velja previdnost pri uporabi med nosečnostjo, ker kreme prehajajo skozi kožo v kri in ta preko posteljice do otroka. sicer ne v velikih količinah, toda vseeno.
jaz se jim ogibam. Isto je s kremami za samoporjavitev.
Če je na kremi opozorilo, naj se ne uporablja med nosečnostjo, se je verjetno pametno teh 9 mesecev tem kremam kar izogibati.

tako je moje mnenje. Mnenja so pa različna, a ne?

lp
Branka

clock-img

05.08.2008, 09:34

clock-img

lexl

pencil-img

175

Jaz sem hotela kupit anticelulitno kremo v Mullerju, pa me je na blagajni posebej opozorila, da te kreme niso za  nosečnice, ker prehajajo v krvni obtok. Jaz ti toplo priporočam, da se jih, dokler si noseča in dokler dojiš, izogibaš. Boš pač potem vse nadoknadila, ko boš lahko.

clock-img

05.08.2008, 09:43

clock-img

blackcoffee

pencil-img

1305

hvala za odgovore. Ja, seveda krem na katerih je opozorilo nisem imela namena uporabljati, toda za tiste druge, ki nimajo tega opozorila me zanima, kako je z uporabo le-teh.
Ja, se strinjam, da počakam do poroda oz. do konca dojenja. Se bom pač morala več masirati v tem času. user posted image
Hvala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem