writing-img

cena izobrazbe ff

clock-img

05.02.2012, 15:42

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Haj,

zanima me če kdo ve kakšna je cena pedagoško-andragoške izobrazbe na filofaksu?Ni mi še uspelo najti cenika prav za to smer?Pa če ima kdo izkušnje s tem?

clock-img

05.02.2012, 15:55

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Študij pedagogike in andragogike traja na prvi stopnji 3 leta in vsak letnik stane 2800€. V tem študijskem letu so ga podražili iz 2500 na 2800. Plačaš lahko v dveh obrokih.

Cenik najdeš pa tukaj: http://www.ff.uni-lj.si/fakulteta/Fakulteta/Cenik/Cenik.html

clock-img

05.02.2012, 16:06

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

clock-img

05.02.2012, 16:07

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Po moje misli avtorica skrajšano dokvalifikacijo, ne osnovni študij.

Cena je po navadi objavljena v razpisu, tako da probaj to poiskat.
Jaz sem delala v MB, tako da ti ne znam pomagat, pa še služba mi je plačala.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

05.02.2012, 16:19

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Imam visoko strokovno šolo z opravljenim strok. izpitom predšolske vzgoje.Gre se mi da bi opravila teh 5 izpitov v enem letu in si pridobila 60 KT.Zasledila sem lanski cenik šol l. 2011/12, kjer piše da stane okoli 1500 evrov.Če pa delaš v vzgojni ustanovi ( v tem primeru delam v vrtcu) , da ti v tem priemeru nek delež krije tudi MŠŠ, ti pa plačaš samo okoli 700 evrov.
Ali veste kdaj dajo ven nov razpis?

clock-img

06.02.2012, 11:12

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

Ne vem, kakšna je cena in kdaj bo nov razpis, vsekakor pa pričakuj, da se izobraževanje lahko začne že zadnji teden v septembru, traja pa takorekoč celo leto (vmes imaš luknje, ko čakaš, da pride na vrsto določen predmet). Vsekakor pa te čaka več kot 5 izpitov.

clock-img

06.02.2012, 11:19

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

Mi smo pred nekaj leti začeli prvi (mogoče drugi) teden v septembru. Najboljše da pokličeš in se pozanimaš, js vem, da sem se že nekje v začetku leta prijavila. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem