writing-img

cena privat varstva

clock-img

30.01.2006, 16:15

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

POzdrav!!
Zanima me koliko palčate privat varstvo, če se otorok varuje od zjutraj pa tja do 3h recimo? Pa kaj mu varuška nudi za tisto ceno? Pa še s kje ste lahko napišete?
Mal me firbec matra, ker imamo namen dat sinkota v varstvo, v poštev pa pride samo privat, zaradi zdravja!!

Hvala za odgovore!!!

Mateja

clock-img

30.01.2006, 16:34

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

mene tudi to zanima...predvsem za MB...tudi kakšno priporočilo ne bi bilo odveč - lahko privat, čeima katera koga poznanega user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

30.01.2006, 16:43

clock-img

b.nika

pencil-img

210

Mi z varstvom začnemo maja. Smo iz Dolenjske.
Varstvo imamo vsak dan od pon.-pet. po 8 ur. Je 5-6 otrok, 2 varuški in hčirka, ki občasno pomaga. Imajo full veliko hišo z velikim ograjenim vrtom.
Vsa hrana je iz domačega sadovnjaka in vrta, razne kašice...
Naš strošek so plenice in robčki.
Cena je 38.000,00 sit. user posted image

clock-img

30.01.2006, 17:52

clock-img

tascha

pencil-img

482

Mi bomo s privat varstvom pričeli marca. Cena bo 45.000, mi pa prinesemo plenice in čistilne robčke. Za 5 dni na teden po cca 9 ur. user posted image
Sem pa tudi še malo naokrog spraševala in zvedela, da se cene gibljejo tam od 40.000 (Kranj) do 50.-60.000 proti Lj. user posted image
Tako, da sem s to ceno (45000)zadovoljna, saj če bi dali našo user posted image v vrtec v LJ, bi kot prebivalci  druge občine morali plačevati več, kot prebivalci Lj.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem