writing-img

cena trajekta - Sardinija

clock-img

14.01.2011, 17:32

clock-img

mišolinka

pencil-img

41

Pozdravljeni!

Ali je komu jasno, kaj se dogaja s cenami trajekta za Sardinijo? Cene so v primerjavi z lanskimi X 2 ali več. Že več časa jih zasledujem, pa le rastejo. Letos bi radi spet šli na Sardinijo, ampak mi je pretirano toliko dati za trajekt.

Ali kdo ve, kako je s trajektom do Grčije (Anek): zanima me višina avtomobila. Če imaš strešni kovček, kje to označiš pri nabavi karte preko spleta.

Hvala in lep pozdrav

clock-img

18.01.2011, 08:08

clock-img

livia

pencil-img

2395

Tudi za Korziko je podobno. Noro. Jaz jih bom verjetno danes kontaktirala, pa ti jaavim kaj mi bodo odgovorili.

clock-img

18.01.2011, 12:25

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Ja, o tem že teče debata, saj je bilo tudi meni ful čudno, da so od lanskega leta tako narasle.
livia_super siuser posted image . Ko kaj izveš pa le javi.

lp

clock-img

21.01.2011, 15:21

clock-img

livia

pencil-img

2395

Vse kar sem ugotovila je to, da je šla menda družba Tirrenia v stečaj in da so cene noro poskočile. Tudi na italijanskih forumih se vsi zgražajo.
Na teh forumih sem zasledila, da se da potovati tudi z drugimi družbami, ne samo Mobije in Corsica7Sardinia ferries. Med njimi so GNV, SNAV, Grimaldi lines, Soremar, Tirrenia. Bo treba malo prečekirat od kot plujejo in njihove cene. Danes nisem imela časa, upam, da ga najdem v naslednjem tednu.

Če kdo od vas najde kak ugoden trajekt naj javi.

clock-img

12.02.2011, 13:57

clock-img

mišolinka

pencil-img

41

Zdravo!

Cene so še zmeraj nemogoče. Za avto mi naračuna več kot 100 eur več kot za avtodom. Te logike pa res ne razumem.user posted image

A je komu drugemu bolj jasno?

lp

clock-img

06.03.2011, 10:01

clock-img

sasho19

pencil-img

2

Na tej strani, si lahko izračunate najcenejši prevoz: http://www.ok-ferry.com/
V ponudbi so vse prevozne družbe, ki jih je naštela že livia. Cene pa so lanske krat 2.

clock-img

07.03.2011, 09:50

clock-img

mišolinka

pencil-img

41

Zdravo!

A upate, da bodo cene kaj padle in se splača počakati ali bodo še naprej rasle. To bo vse skupaj malo drago letos.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem