cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

center Kalliste

clock-img

20.06.2007, 13:09

clock-img

kkaty

pencil-img

1

Pozdravljene,sm nova na vaši strani.Veliko zanimivih informacij sm že prebrala,mena pa zanima,če ima kakšna izkušnje oz. je pacientka od dr.Šelih Martinec v njenem centru v Domžalah?Mi ve kaj več povedat o njej in njenem delu.
Hvala vam!user posted image

clock-img

20.06.2007, 14:31

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Jaz sem bila pri njej samo na nuhalni, drugače ni moja ginekologinja. Bila je prijazna, odgovorila na vsa vprašanja bodočega očeta user posted image , pa tudi na moja.

clock-img

20.06.2007, 14:33

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

Ja je tudi moja ginekologinja. Že cca 12 let in se mi zdi vredu. Ti zna svetovati, če imaš kakšen problem. Sedaj, ko pa so preseljeni je pa sploh vredu. Ni gužve za čakanje.
Več ti ne znam povedat.


_____________________________

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

20.06.2007, 15:04

clock-img

kimba

pencil-img

138

Moja ginekologinja že 13 let. Najbolj sem bila nesrečna in hkrati srečna zanjo, ker je bila na porodniški pri mojem prvem sinu (no večina nosečnosti) in ti povem da je super. Njena sestra je včasih malo bolj groba ampak ginekologinja odtehta.

Pri drugem sinu sem dobila v 26 t popadke in sem se šla tja pokazat in mi je sestra rekla da imam verjetno samo prebavne motnje ampak sem vseeno rekla da bi rada govorila z ginekologinjo in lahko ti povem, da nisem niti čakala, sem bila takoj na vrsti, takoj je opravila celotne preiskave in k sreči je šlo za lažne popadke.

No jaz ti rečem da je ena a

ps. pa tudi sestra je sedaj bolj prijazna odkar so se preselili, verjetno je zanjo lažje delo, ker nima več dolgih čakalnih vrst, ne vem no.


_____________________________

kimba s tremi sončki

clock-img

20.06.2007, 17:36

clock-img

jooly

pencil-img

932

Prov presenečena sem nad temi odgovori. Jaz nimam dobrih izkušenj. Nikogar ne bom blatila po forumu, če želiš podrobnosti, se mi javi na ZS.

_____________________________

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

clock-img

21.06.2007, 08:27

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

tudi sama sem njena pacientka že 10 let in lahko rečem, d aodkar so se preselili so se a miljon % popravili...jaz sem tudi zadovoljna z njo

clock-img

21.06.2007, 10:33

clock-img

tinula

pencil-img

61

Z ginekologinjo in tudi sestro (res, odkar so preseljeni:) sem zelo zadovoljna, je pa res, da še nikoli ni bilo kaj resnega narobe z menoj. Nekja mojih prijateljic je imelo v nosečnosti hude in malo manj hude težave, pa je vse lepo zrihtala.

clock-img

04.11.2021, 18:17

clock-img

Tincy123

pencil-img

2

Slaba izkušnja.

Tja sem šla na navaden pregled ugotavljanja nosečnosti z ultrazvokom. Pregled je trajal cca 20min, ugotovili niso nič.

Za pregled sem odštela 125EUR (!). Direktorica mi zneska ni znala pojasniti, me je grdo odslovila in rekla da glede na to da sem prejšnje leto plačala po ceniku 60Eur, da so mi očitno nekaj podarili zraven in da sem lahko srečna. Želela sem samo ugotoviti ali sem noseča ali ne.

Jaz vam pregled tam vsekakor toplo odsvetujem.

lp

clock-img

29.01.2024, 10:21

clock-img

Kasaga

pencil-img

1

Zdravo.

tudi mene zanimajo izkušnje v tem centru - predvsem se zanimam za poseg LLetz, ki ga tam opravljajo. Ga je katera imela pri njih? kako je bilo?
Hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem