writing-img

centinera- banjole

clock-img

12.04.2009, 18:21

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Me zanima če ima kdo izkušnje s tem hotelom, kako ste bli zadovoljni, kakšna je plaža, kakšno je mesto?
hvala

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

12.04.2009, 19:48

clock-img

Pikica76

pencil-img

290

Ne vem kater hotel naj bi to bil v Banjolah, vendar dobro poznam Banjole, ker hodimo vsako leto v bližnji kamp. Predvidevam, da je to eden in edini hotel v Banjolah, ker ene nove še gradijo, pa lansko leto še niso bili odprti. Je pa tko Banjole so selo, ki je sestavljeno z množico malih kampov. Nočnega življenja razen one man banda skoraj ni, prav tako ni kakšnih štantov za sprehajanje. Plaže so bolj kamnite, ali vsaj prodnate, je pa ker fajn, so v bližini trije majhni otočki z odlično plažo na katere se lahko pripelješ s pedolinčkom. Vse kar se dogaja je v Puli, ki je ene 7 km stran, ali pa v Medulinu, kjer je luna park. To je to.

clock-img

13.04.2009, 12:35

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Trajanje: 7 dni
Storitev: polpenzion
Soba: dvoposteljna soba z dvema dodatnima ležiščema, balkon, pogled na morje
Cena za: 1 odrasel
Lega: hotelsko naselje paviljonskega tipa, v Banjolah, v istoimenskem zalivu, vzdolž lepe prodnate plaže, v senci borovcev;
Plaža: prodnata, skalnata s kamnitimi ploščami, 50 m;
Sobe: klima (delno), SAT-TV, telefon, mini bar, prha/wc, fen, balkon ali francosko okno (FrB), morska stran; v sobah s francoskim oknom dodatno ležišče ni možno;
Obroki: samopostrežna zajtrk in večerja; možnost vegetarijanske prehrane;
Ponudba: restavracija, aperitiv bar, plesna terasa, manjše sobe za sestanke, možnost sobe za nekadilce, menjalnica, možnost pranja perila in uporabe faksa, parkirišče; restavracija na plaži;
Šport: notranji bazen, namizni tenis, biljard; v bližini teniško igrišče, otroško igrišče, vodni športi, organizirani izleti, potapljanje;
Živali: niso dovoljene.
Doplačila: turistična taksa: 1 € po osebi/dan (12-18 let: 0,50 €/dan),
1/1 soba: 9 €/dan, kosilo: 7 €/dan.         
Popusti: otrok do 7 let (2+1): BREZPLAČNO, otrok do 7 let (1+1): 50%,
otrok 7-14 let (2+1): 50%, otrok 7-14 let (1+1): 30%, odrasli (2+1): 20%.
http://www.odisej.net/imagelib/paket/moje_poletje_2008/IST/CENTINERA_04.JPG

takole zgleda , če kdo pozna, men se po opisu ne zdi slabo.

(a camus)

clock-img

13.04.2009, 13:58

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Mi smo bili tam enkrat in nikoli več ne bomo šli tja. Res je bilo poceni, ampak drugače živi dolgcajt. Selo kjer se nič ne dogaja. Tudi hrana bolj žalostna, v glavnem ne priporočam.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

clock-img

13.04.2009, 19:39

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Mi smo bili tam enkrat in nikoli več ne bomo šli tja. Res je bilo poceni, ampak drugače živi dolgcajt. Selo kjer se nič ne dogaja. Tudi hrana bolj žalostna, v glavnem ne priporočam.

ja kako daleč pa je do kakega dogajanja, katero mesto je najbliže?

(a camus)

clock-img

14.04.2009, 09:02

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Peš ne moreš nikamor, je vse predleč. drugače pa je najbliže Medulin in Pula. Če hočeš kam it, moraš z avtom. Meni je bil to najbolj nikakvi dopust.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem