writing-img

centramed - boleče prsi?

clock-img

09.02.2009, 08:41

clock-img

evangelie

pencil-img

310

Ker že nekaj časa delamo na naraščaju, sem pred kratkim začela jesti centramed mami tablete (prej sem jemala Tifol, pa sem prenehala, ker mi je bilo slabo). Zadnje dni opažam, da imam občutljivejše prsi, pa me zanima, če je možno, da bi bilo to povezano s temi tabletami? Glede na to, da so to vitaminske tablete, sicer ne vidim povezave...Ima katera podobne izkušnje?

clock-img

09.02.2009, 09:32

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

NE, mora biti kaj drugega vzrok.

clock-img

09.02.2009, 09:35

clock-img

ursap

pencil-img

287

jaz že dobre tri mesece jemljem tifol in mi ni nič slabo. glede centramed-mami pa nimam izkušenj. mogoče si pa srečka user posted image . držim pesti. user posted image

clock-img

09.02.2009, 09:58

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Mislim da ni povezano s tabletami. Jaz jih tudi jem pa nimam nič bolj občutljive prsi.
Prej bi rekla, da je to znak nosečnosti.

clock-img

09.02.2009, 13:27

clock-img

smejčica

pencil-img

1542

Tudi jaz bi rekla, da ni povezano s tableti. Tud jaz jih nekaj časa jemljem, pa ni problemov. Lahko da te bolijo zaradi ovulacije ali pa zaradi nosečnosti.

clock-img

09.02.2009, 14:09

clock-img

donna22

pencil-img

2185

To ziher ni zaradi teh tablet (centramed) - tudi jaz sem jih jemala, pa ni blo nič takega.  Mogoče si pa res user posted image  user posted image

clock-img

09.02.2009, 14:16

clock-img

evangelie

pencil-img

310

Iz vaših ust v božja ušesa!! (al kako že gre:))
Si zelo želim, vendar raje ne bom razmišljala o tem, da ne bo prevelikega razočaranja...Nikol ne veš, mogoče bo pa za valentinovo plusek...:)
Hvala za vaše odgovore...lep dan

clock-img

09.02.2009, 15:29

clock-img

T1979

pencil-img

824

Mislim, da to nima nobene zveze s tabletami, ker so to samo vitamini oz. prehranski dodatek. user posted image

Pa srečno.

clock-img

09.02.2009, 16:30

clock-img

Anonimen

Jaz sem jedla vitaminske dodatke in B vitamine (podobno kot centramed)in so me prsi začele bolet in so postale večje in zatečene, prepričana sem bila, da sem noseča. No, nisem bila, prišla je user posted image . Naslednji mesec nisem jemala dodatkov, bila sem čisto brez vseh znakov, spet prišla user posted image . Ta mesec sem zopet začela jemati B komplex in minerale in imam zopet zatečene prsi. Počakati moram pa še najmanj en teden. Bojim se, da bom zopet razočarana. Vam želim plusek.

clock-img

09.02.2009, 16:58

clock-img

ursap

pencil-img

287

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz sem jedla vitaminske dodatke in B vitamine (podobno kot centramed)in so me prsi začele bolet in so postale večje in zatečene, prepričana sem bila, da sem noseča. No, nisem bila, prišla je user posted image . Naslednji mesec nisem jemala dodatkov, bila sem čisto brez vseh znakov, spet prišla user posted image . Ta mesec sem zopet začela jemati B komplex in minerale in imam zopet zatečene prsi. Počakati moram pa še najmanj en teden. Bojim se, da bom zopet razočarana. Vam želim plusek.

jaz tudi tebi želim +. sporoči nam rezultat!

clock-img

09.02.2009, 17:14

clock-img

čipka

pencil-img

1652

po moje tudi ni povezano s tabletiuser posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

09.02.2009, 18:15

clock-img

evangelie

pencil-img

310

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No, tega se tudi jaz bojim...Bomo videli, do konca tedna bo vse jasno...Upam pa, da nam vsem uspe...čimprej...Držim pesti za nas!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem