writing-img

cepilna knjižica

clock-img

24.04.2008, 14:49

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

oIla punce.žNevem če mi bo katera lahko pomagala.Jutri imava z našo skoraj 3 letnico sistematskega,pa sva zapravile cepilno knjižico.Kaj se da storiti v tem primeru??Hvala za inf.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

24.04.2008, 15:02

clock-img

FORZA

pencil-img

521

Vseeno pojdita na cepljenje in povej da si jo izgubila, saj imajo tko sedaj v računalniku podatke.
Če pa kartice ne boš več našla jih prosi za drugo.

Jas od sina kartico že kar lep čas ne najdem. Cepljen je bil vseeno, mi je pa rekla sestra naj jo poskusim najti čene mi dajo drugo.

clock-img

24.04.2008, 16:49

clock-img

žarnica

pencil-img

706

Jaz sem hčerkino oprala v pralnem stroju. Sem povedala na naslednjem cepljenju in je dobila novo. So pogledali v računalnik in na roko napisali,zakaj je bila cepljena,... NI bilo problema.

clock-img

24.04.2008, 19:58

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Proti čemu so pa cepljeni pri treh letih?

clock-img

24.04.2008, 20:33

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Pri treh letih ni cepljenja!

clock-img

24.04.2008, 23:57

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ne vem,samo piše,da je treba cepilno prinest zravenuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

25.04.2008, 08:39

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem jo enkrat pozabila pa so mi vpisali v zdravniški karton cepljenje in dr. mi je rekla naj jo naslednjič še spomnim, ko prinesem cepilno poleg, da vpiše zadnje cepljenje.
Po mojem je itak v kartoteki vpisano.

clock-img

25.04.2008, 08:51

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz sem jo ravno včeraj pozabila, ko je imel tamali cepljenje, pa sem jo prinesla kasneje in so pač pogledali v karton in vpisali. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem