writing-img

cepljenje

clock-img

08.08.2005, 08:51

clock-img

lex

pencil-img

6532

Dobro jutro!

Mene pa nekaj zanima: Prejšnji teden je bil bolan - imel je vročino in vneto grlo. Sedaj imava še antibiotik za pojest do konca. Tamali nima več teperature,... v bistvu je zdrav.
Jutri pa naj bi imela cepljenje. Zdaj pa ne vem ali naj greva jutri se cepit ali ne. "Strah" me je, da me napiz.. da sva bolana in nimava kaj tam iskat, če pa ne greva me bo pa tud. Ali je mela katera isto situacijo in so ji otroka cepil oz. niso. Ne bi pa rada, da dobi rekcijo po cepljenju, ker gremo v edeljo na dopust.
Hvala že v naprej za vsake odgovore :rozica:

clock-img

08.08.2005, 08:58

clock-img

lex

pencil-img

6532

Aja najine pediatrinje ni bilo, ker je imela dopust in sva bila pri drugem zdravniku, pa brez kontrole.:zmeden:

clock-img

08.08.2005, 09:02

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Pokliči in vprašaj, nama v takšnih primerih ceplenje prestavijo za par dni!

clock-img

08.08.2005, 09:46

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

jaz bi na tvojem mestu počakala. antibiotiki namreč že sami po sebi vplivajo na imunski sistem, cepljenje pa tudi. oboje skupaj po moje ne bi bilo najboljše. naj se raje do konca pozdravi in telo spet malo pride k sebi, potem se bo lažje "boril" s cepivom.

clock-img

08.08.2005, 09:47

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

ja, v vsakem primeru pa pokliči v ZD in se pozanimaj.

clock-img

08.08.2005, 09:52

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Po moje ga ne bojo cepili. Vsekakor pokliči in vprašaj, da ne boš zastonj tja hodila oziroma da ti povejo, če vseeno prideš.

clock-img

08.08.2005, 10:06

clock-img

Tashaia

pencil-img

98

Pod nobenim pogojem ne dovoli, da ti otroka cepijo, če ni POPOLNOMA zdrav.
Lp,

clock-img

08.08.2005, 10:18

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

pokliči in vprašaj

clock-img

08.08.2005, 10:55

clock-img

Skaana

pencil-img

1140

Joj, kako je cartkan tale Aleks :angel:

Nam so prestavili cepljenje za 14 dni zaradi prehlada brez vročine. Rekli so mi, da ni problema za 3 mesece, torej v roku kar treh mesecev je otrok še lahko cepljen. Torej ni panike.

Sicer pa, beseda ni konj. Kar pokliči, razloži in oni so zato tam, da ti povedo kako in kaj.

Pa nebolečega pikeca želim, kdajkoli že bo:metulj:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem