cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

cepljenje proti tuberkolozi -nabrekla redča pikica

clock-img

03.03.2005, 22:18

clock-img

Maja&Lana

pencil-img

28

Naša mucica je stara že skoraj tri mesece in zadnje dni opažam nabreklo rdečo pikico na mestu, kjer je bila cepljena proti tuberkolozi. Slišala sem, da naj ne bi bilo to nič hudega, da gre samo nazaj, pa me zanimajo vaše izkušnje oz. mnenje.
Hvala za odgovore, lp, Maja:kuza:

clock-img

03.03.2005, 22:24

clock-img

Žan Luka

pencil-img

166

Hojla, še enkrat jaz!
Ta pikica bo šla sama od sebe nazaj, samo ne je stiskat in praskat. Pa majčke oz. bodije imej vedno prelikane, če bi se pikica predrla in bi slučajno začelo iz nje kaj teči. Drugače pa brez panike, našemu :duda: se še zdaj pozna, vendar iz dneva v dan manj!!
LP:sloncek:

clock-img

03.03.2005, 22:27

clock-img

Anonimen

Naša pediatrinja je rekla, da je to znak, da je bilo dobro cepljeno.

clock-img

03.03.2005, 22:28

clock-img

Maja&Lana

pencil-img

28

Ful ti hvala za oba odgovora. A misliš, da je možno, da se tako pozno pojavi reakcija?

clock-img

03.03.2005, 22:29

clock-img

sena

pencil-img

57

Tudi moj sine je imel tako reakcijo, še gnojček mu je šel ven. To ni nič hudega.

LP:muca:

clock-img

03.03.2005, 22:30

clock-img

Maja&Lana

pencil-img

28

Splišni te moram vprašat, kako si si naložila slikco in meter. Pa hvala za tako pozitiven odgovor.
Lp, Maja:kuza:

clock-img

03.03.2005, 22:31

clock-img

Žan Luka

pencil-img

166

Če bi bila to reakcija bi potem bila verjetno prisotna vročina. Sicer pa je naša pediatrinja rekla, da ni panike in tako kot pravi Splišni, je to znak, da je bil otrok dobro cepljen!!
LP:sloncek:

clock-img

03.03.2005, 22:31

clock-img

Maja&Lana

pencil-img

28

Še enkrat hvala!
Lp, Maja:kuza:

clock-img

03.03.2005, 22:33

clock-img

Žan Luka

pencil-img

166

Za meter in slikico pa pejd na lilypie.com!

clock-img

03.03.2005, 22:38

clock-img

Žan Luka

pencil-img

166

Aja navodila za meter maš pa na forumu
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?msg=272765&id=29948&idk=103
Upam da ti bo ratalo!!
LP

clock-img

03.03.2005, 22:47

clock-img

Anonimen

Evo, preden jaz spet zraven pridem, že vse veš.

clock-img

03.03.2005, 23:02

clock-img

jasna j.

pencil-img

89

Tudi Brin je imel gnojno bulico - že kar bulo - pri 3m. Klicala sem pediatra in so mi rekli naj se pridemo pokazat. Ko sem prišla tja, mu je najprej razkužla, potem pa predrla rano. Malo je jokal. Potem pa se mu je čez dva dni spet nabralo, in sem med kopanjem kar sama predrla in istisnila ves gnoj in kri ven. Sedaj ima malo brazgotinico na tem mestu.

clock-img

03.03.2005, 23:03

clock-img

Maja&Lana

pencil-img

28

Sem najdla, hvala.

clock-img

04.03.2005, 10:13

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Pri nas je ravno pred parimi dnevi ta rdeča nabrelka bulica počila, venj je iztekel zelen gnoj in malo krvi, ostala je luknica, sedaj pa se je naredila hrastica. In to je po zagotovilih naše pediatrinje uspešna opravljena cepitev oz. čisto normalna reakcija.

Lp, Boni

clock-img

06.03.2005, 20:00

clock-img

dejčka2

pencil-img

302

Tudi moji punčki se je naredila bulica in ko sma se šle pokazat zdravniku, me je poslal ven in kar sam s skalpelom odstranil bulico. Mala je grozno zakričala in ko sem prišla nazaj v ordinacijo, sem videla kaj je naredil.:( Ko sem vprašala, če ji je vsaj s čem omrtvičil predel, kjer je bulico odrezal, mi je zdravnik rekel mirno, da ko se bo poročila, se tega nebo več spomnila. Komaj doma sem od šoka prišla k sebi. Naslednji dan sem šla po kartoteko in adijo Vošnjakova!!!:grrr::grrr::grrr:

clock-img

06.03.2005, 20:51

clock-img

Anonimen

O, groza, dejčka2, kaj takega! Prav si naredila!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem