writing-img

ceresit stop

clock-img

13.11.2008, 20:37

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Ali je res tako učinkovit pri odstranjevanj vlage?Veste morda koliko stane naprava?kakšne izkušnje imate?
Hvala.

clock-img

13.11.2008, 22:02

clock-img

kokoska007

pencil-img

238

če misliš to plastično škatlco s tabletko - zanič! mal vlage se že kondenzira, ampak ni to to.
smo kupili električni ZIBRO in ta je v eni uri pobral 1 liter vode, ceresit pa v celem tednu pol deci.

clock-img

13.11.2008, 22:59

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Jaz sem pa z ceresitom  zadovoljna. Stane okol 10 evrov,pa dve tableti dobiš zraven. Jaz ga imam v spalnici od otročkov,ker je tamal skoz nekaj kašljal,sedaj ga uporabljam že drugo leto, res sem zadovoljna.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

14.11.2008, 08:33

clock-img

honey

pencil-img

2567

Ravno včeraj sem ga gledala - pride 15 € skupaj s tableto. Jaz sem zadovoljna z njim, ga imam že dalj časa. Sicer ga imam v kleti, ker je zelo vlažna in imamo vse rjave stene že od vlage user posted image  Moram pa reči, da se je tableta (pa ni majhna) stopila prej kot v dveh mesecih, vodo sem morala pa vmes mislim da 3x odlit. Jaz sem z njim zadovoljna.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem