cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

champion trgovina

clock-img

30.08.2006, 09:03

clock-img

mamci

pencil-img

179

punce kje v centru je ta trgovina? ali je še na bavarcu?

thx

Otrok raste od mleka in hvale.

clock-img

30.08.2006, 09:05

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

V centru je tam, pri RTVju, malo naprej od RTVja proti železniški postaji pod tistimi "arkadami".

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

02.09.2006, 12:16

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Kaj pa tista, ki naj bi bila diskontna-v Šiški, če se ne motim? user posted image  Še obstaja in ali je katera bila-je kaj ceneje?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

02.09.2006, 12:58

clock-img

Mana

pencil-img

194

Mislim da še obstaja in se dobi ceneje lanski in starejši modeli. Splača se it pobrskat. Moj sin je dobil pulover , ampak res dober zimski, cena je bila 4.800 sit , debel, topel, kot pol puli, na zadrgo. Vsake toliko malo skočim pogledat tja, nazadnje sem bila spomladi in upam da je še trgovina, kajti tako kot vsako jesen imam tudi letos namen iti tja.
Lp

clock-img

03.09.2006, 07:52

clock-img

paris

pencil-img

1304

Je, je, še vedno je outlet trgovina v Šiški. Nazadnje sem bila pred kakšnim mesecem, pa ni blo veliko izbire takrat. Bom šla verjetno spet ta teden kaj pogledat, se res splača, za sina vse sorte ceneje dobim, včasih samo kakšen gumb manjka, pa je -50%.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem