writing-img

chicco duda

clock-img

08.07.2009, 11:47

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

sm enkrat zasledila tole dudo od chicco-ta.taka smešna je.mal drugačna od odstalih pa me zanima kje ste jo kupile?

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

08.07.2009, 12:04

clock-img

travica

pencil-img

352

misliš celo iz kavčuka? v baby centru jo imajo.
user posted image

clock-img

08.07.2009, 12:47

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

jaz sem tako kupila v Lekarni; ko smo pa to založili pa kr v Mercator centru, Je pa kr velika ta duda;

clock-img

08.07.2009, 15:48

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

aja to je ta ki je tud v bc.
A NI bla enkrat ena tema od take bolj velike pa ki ima tak cucelj kot enka bunkica..ali je to ta????

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

08.07.2009, 17:03

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

clock-img

08.07.2009, 19:56

clock-img

travica

pencil-img

352

tiste ki so imele cucelj kot bunnkica so stare- jo je pred 5 leti kolegica kupila, sedaj pa jih ni več nikjer

clock-img

08.07.2009, 21:46

clock-img

sabina1345

pencil-img

65

Mi imamo točno take dude. Najprej je imela velikost 0+, od četrega meseca dalje pa 4+. Na to dudo se je navadla in drugih sploh kupovali nismo. Nam je všeč, ker je cela iz kavčuka, in tudi če zaspi z obrazkom na dudi jo nič ne moti. Okoli ust nima nikoli nič rdeče, ker je vse lepo mehko. Prvo smo kupili v lekarni na poti iz porodnišnice, nato pa v BC.

clock-img

08.07.2009, 23:37

clock-img

maktub

pencil-img

659

tole dudo imamo tudi mi in je super super,, nebi jo menjala za nič na svetu! nas fantek sevedno zaspi z dudo ali pa si jo ponoči kr sam da v usta in četudi zaspi ga nič kaj preveč ne žuli ker je lepo mehka... ni lepa za videt ampak nam je super

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem