cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

chronova bolezen...

clock-img

13.08.2005, 15:02

clock-img

malecka

pencil-img

1665

...a je katera tle gor z to diagnozo in majhnim otrokom, ki se še doji. Jaz sem med njimi in do zdaj ni bilo nobenih problemov bolezen je bila v remisiji, lepo smo se dojili(7 mesecev) mleka je bilo... Včeraj pa me je presekalo , dobila sem napad in kaj naredit takoj vzeti Salofalk tablete pa seveda tudi proti bolečinske...in prekinit z dojenjem tako piše v navodilih.Sedaj pa mi je tako hudo ker moj sonček ni pri prsih.A je tle gor katera podobna in kako rešit problem je kakšna možnost, da bi še dojila?

Najrajši bi :((:((:((:((:((:((:((:((:((

clock-img

13.08.2005, 15:32

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Nevem kaj je chronova bolezen.. upam da ni kaj resno. Nebodi zalostna bos dojila pa z umetnim mlekom, glavno da lahko stiskas in objemas svojega otrocka. Ne bodi zalostna.
smrka

clock-img

13.08.2005, 15:46

clock-img

Anonimen

:)Moj fant ima chronovo bolezen, če te kaj zanima mi piši!

clock-img

13.08.2005, 16:02

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Jaz bi ti priporočala, da si stiskaš mleko v času, ko moraš jest tablete, da ti ga ne bo zmanjkalo. Pol pa spet veselo dojiš.:)

clock-img

13.08.2005, 16:13

clock-img

lunca77

pencil-img

311

hojla!

jst mam chrona pa mi lahko pišeš na privat, sicer sem pa trenutno brez tablet, ampak se bojim...
moj mali je star 4 mesece pa tvoj? mogoče so pa kake druge tablete ko lahko dojiš. jst sem imela pentaso. a je zelo hudo?

lp lunca77

clock-img

13.08.2005, 18:08

clock-img

Limona

pencil-img

149

Moja kolegica jo ima in doji jema tudi Salofalk, do zdaj je bilo vse vredu, zdaj pa mislim,da se ji bolezen oz. stanje slabša in bo morala preit na močnejše tablete - nevem kako se rečejo (Medrol ali nekaj takega) potem pa bo nehala dojit :(( Se pa zelo boji, da bo morala nehat dojit.

Upam, da bo vse vredu in da se boš pravilno odločila :rozica:

Lp Limona in Lin

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem