writing-img

cili kon karne

clock-img

03.07.2009, 12:42

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Sem ga skuhala in je pekoč, da lahk ogenj bruhamuser posted image . Je kaka rešitev, da omilim vse skupaj?

clock-img

03.07.2009, 12:45

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Običajno se "šarfnost" rešuje s kislo smetano. Ne vem pa, koliko to paše v čili kon karne. Bi ga pa zdaj z veseljem jedla, magari tašarfnega.

clock-img

03.07.2009, 12:47

clock-img

Anonimen

kruh pa voda user posted image

clock-img

03.07.2009, 12:58

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Jaz sme pogasila ogenj s pivomuser posted image , sam ne vem kak bo mož, ker nas še danes pelje na morjeuser posted image
Vodo ne bi rada dodajala, ker je pol preredko in to nama ni všeč. Kisla smetana pa res ne gre not. Bom upala, da sploh ne bo pogruntaluser posted image

Sem se pa že 2x nategnila s temi začimbami. Jih vsujem in čez kako minutko probam, pa ni čist nič šarf, pol pa še mal vsujem in pol ko se neha kuhat, je še sam za norceuser posted image

clock-img

03.07.2009, 19:11

clock-img

Anonimen

Kero začimbo pa daš noter? Jaz dam od magija, ko je prav za chili con carne in je lih prav ostro.

clock-img

03.07.2009, 21:49

clock-img

pikecpokec

pencil-img

1335

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Kisla smetana pa res ne gre not.

Kisla smetana fuuul paše noter. Tudi v originalnih receptih piše da jo lahko daš. Ali pa jogutr ali guacamole omako. Probi s kislo smetano, res

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

clock-img

05.07.2009, 20:39

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: ena pač

Kero začimbo pa daš noter? Jaz dam od magija, ko je prav za chili con carne in je lih prav ostro.

Katerokoli drugo, sam maggi ne, ta nam je prav nagravženuser posted image . Ta najboljša mi je ena iz male rdeče vrečke.

IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Kisla smetana fuuul paše noter. Tudi v originalnih receptih piše da jo lahko daš. Ali pa jogutr ali guacamole omako. Probi s kislo smetano, res

Tega pa res še nisem zasledilauser posted image . Mislim, da vseeno ne bomo sprobali, ker mi ne potegneuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem