writing-img

cirkus safari

clock-img

06.10.2011, 18:39

clock-img

resnavesna07

pencil-img

72

Najbrž ste opazile, da je v Ljubljano na Šmartinsko blizu BTC-ja prišel cirkus. Imajo veliko živali, kamele itd. Ali mislite, da je 3 letnega otroka za peljat gledat ta cirkus ali je še premajhen (malo me skrbi, da bi se preveč bal, ker je vseeno drugače kot v živalskem vrtu, ko so nevarne živali (npr. tigri) v kletki. Kaj mislite ve?

clock-img

06.10.2011, 19:23

clock-img

Star_a

pencil-img

318

To se boš pa sama mogla odločit.
ne podpiram razne cirkuse in ne hodimo

clock-img

06.10.2011, 20:32

clock-img

dayya

pencil-img

203

Jaz osebno 3 letnika še ne bi peljala.
Komentar na ta Safari cirkus, ko je bil v našem kraju smo peljali 4,5 letnika,nobenega posebnega navdušenja, glede na ceno ki jo plačaš se mi pa zdi da veliko premalo pokažejo, nekaj akrobacij, živali delajo vse enako od konjev do kamel, za klovna imajo dva otroka ki jima pa še veliko manjka da bosta izvajala svoje točke tako da bi občinstvo nasmejala, v glavnem vse skup bolj amatersko, se ne splača  rajš počakat na kak drug cirkus.

clock-img

06.10.2011, 21:07

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Jaz ne peljem nobenega otroka več, ne 3 ne 7 letnika... Sva enkrat peljala moževe nečakinje, sem mogla tamali zabavat, medtem, ko je klovn streljal naokrog, bumbarjem so kamele ušle pa konji, smo letal čim višje, ko zmešani... A-A never again + čisto mučenje živali!

clock-img

06.10.2011, 21:30

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

http://www.dzzz.si/sl/blisc-in-beda-cirkuslih-zivali.html

ne podpiram cirkusov zato tut otrok ne bi peljala tja...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

clock-img

07.10.2011, 06:45

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Tale safari je pa kr neki res čist brezveze.Vstopnina predraga pokažejo pa nič,se bolj splača otroka samo tja pred cirkus peljat ,da vidijo tiste kamele pa konje ker noter pol nič ne pokažejo ,se samo neki sprehajajouser posted image Res ni to zame noben cirkus.

clock-img

08.10.2011, 12:12

clock-img

resnavesna07

pencil-img

72

Po vaših odgovorih sem se odločlila, da ga bomo res peljali samo živali pogledat. Sem se bala, da je tako kot ste potem tudi napisale, da nič posebnega ne pokažejo, samo zaračunajo. Se pa strinjam, da je to ponavadi mučenje živali.

clock-img

17.10.2011, 16:42

clock-img

natasaelma

pencil-img

22

pozdravljeni mene pa zanima,ce gdo slucajno ve koliko stane vstopnica za cirkus

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem