cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

cista na jajčniku-rak?

clock-img

10.02.2006, 13:01

clock-img

juma

pencil-img

97

Danes pa zame ni srečen danuser posted image .Dopoldan sem bila pri G.zaradi vmesnih rahlih krvavitev in rjavega izcedka in mi je odkrila na levem jajčniku 10cm veliko cistouser posted image .Cista ni samo vodena tko,da jo bo treba operativno odstranit.Poslala me je takoj na KC v Ljubljano kjer so me še enkrat pregledali in niso bili nič kaj zadovoljni.Po najboljšem scenariju bom ob levi jajčnikuser posted image .Po najslabšem pa ob oba(maternico bojo probali obdržati)in rezali bojo trebuh,ker laporoskopsko verjetno ne bo šlo je cista prevelikauser posted image user posted image .
V torek 14.(na valentinovo)moram it not in v četrtek naj bi bil poseg.
Že nekaj mesecev delamo na drugemuser posted image pa če pomislimzdaj še dobro,da nisem user posted image .Po vsem tem pa vprašanje,če bom sploh še lohka melauser posted image .Zanima me ali je bila katera v isti oz.podobni situaciji in kako se je izteklo?

clock-img

10.02.2006, 13:10

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Jaz mam na desnem jajčniku 4 cm veliko cisto, ki jo zaenkrat samo spremljajo. Kaj bo iz tega, ne vem. Je pa stvar v tem, da me boli. G je sicer rekel, da tega ne bomo operirali, meni pa ne da miru, pa še boli me, kar ni nič kaj prijetno. Kaj pa če ni vse tako nedolžno, kot se njemu zdi??
Zdravljenje za rakom sem pa enkrat že tudi dala skozi in nimam želje še enkrat user posted image .
Bodi vesela, da so te dali naprej na preiskave in boš vedela kaj je, kakorkoli že se bo končalo. Ne bodi pesimistična, misli ma najboljše!!user posted image user posted image  Ni vsaka cista in vsaka bula rak zato črne misli na stran!!!

clock-img

10.02.2006, 17:19

clock-img

gojska

pencil-img

1128

Držim pesti, da boš ostala samo brez enega jajčnika. Tako bo potem vse še O.K.
Ostani pozitivna.user posted image  

clock-img

10.02.2006, 19:03

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Tudi jaz držim pesti, da boš ostala le brez enega jajčnika (če že morajo odstranit).

clock-img

10.02.2006, 19:07

clock-img

matahari

pencil-img

223

Se pridružujem dobrim želja..misli nase, na otroka, na moža...pa srečo imaš, da boš takoj na vrsti...drži se in zmoli kakšno molitev, da boš dobila mir v dušo in ti bo lažje..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem