writing-img

clear blue-test

clock-img

20.11.2006, 10:51

clock-img

sanci

pencil-img

81

Pozdravljene,

mene pa neki zanima, in sicer danes je 1. dan izostanka perila in imam v roki clear blue, in me zanima, če bo pokazal klub temu, da ni več rana jutranja ura.Ali pokaže test tudi, če ga popoldan delaš?

Hvala lepa vsem za odgovore,

Sancika

clock-img

20.11.2006, 10:53

clock-img

Anonimen

Najboljši je jutranji urin.lahko pa tudi popldanski.Sicer pa priporočam baby check.zakaj si kupujete clear blue,,reklama dela svoje ne

clock-img

20.11.2006, 10:55

clock-img

Anonimen

Mogoče ja mogoče ne.
Raje počakaj kakšen dan če ti rata. Clear blue ne zaznava ravno najmanjše količine hormona. BC mini zazna dost hitreje kot Clear blue. Zato bi jaz raje počakala kakšen dan.
Pa še tolk je drag da bi blo prou škoda da ga prej narediš. Zato jaz raje kupim cenejši test. Saj pol lahko še zmeri uporabiš tadrazga za ziheruser posted image .

clock-img

20.11.2006, 11:29

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

Sanci saj ne boš zdržala, ti kar naredi test. Če rata bo super, če pa ne boš pa čez par dni ponovila vajo s cenejšo varianto. Poročajuser posted image

clock-img

21.11.2006, 08:59

clock-img

Liona

pencil-img

540

Naredi test. user posted image  Meni je CB pokazal lep + že tri dni pred pričakovano user posted image , čeprav je pa res vse odvisno od količine hormona...

clock-img

24.11.2006, 14:45

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Jaz sem tudi kupila CLEAR BLUE in mi je pokazal prav, tako da sem bila zadovoljna. Vendar pa sem opravila test, ko mi jeuser posted image izostajala 4 dni, res pa je da nisem imela rednih user posted image , ker nisem jemala KT in zaradi bolezni se mi še ni popolnoma uredila. Test sem naredila popoldne, najbolje pa je opraviti z jutranjim urinom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem