writing-img

clear blue

clock-img

24.10.2006, 14:55

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

A je kateri od vas Cb prvi dan izostanka M pokazal -, kasneje pa se je izkazalo za user posted image ?Namreč danes se je to meni zgodilo neg. rezultat 1. dan zamude in še samo čakam da se mi vsak čas vlije. V maternici me tako tišči in boli da sem morala Lekadol vzet, ki mi je malo prijel.
Naj povem da pri 1. nosečnosti mi je ta isti test pokazal + 1. dan izostanka.Je možno da se mi je tokrat zmotil?Naj poskusim še s kakim drugim-katerim?
Please za odgovore, ker sem čist na tleh.

clock-img

24.10.2006, 14:58

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Možno je da imaš premalo hormona. V tem primeru počakaj še nekaj dni. Možno pa je da nisi noseča. Na žalost.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

24.10.2006, 14:58

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ja seveda je možno, da pokaže lažno negativno-sploh CB, ker je namanj občutljiv! Kupi baby check mini, pa probaj čez kakšen dan-držim pesti za user posted image user posted image user posted image !

clock-img

24.10.2006, 15:02

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Meni je pokazal -, pa sem vseeno bila noseča. Držim pesti, da se je zmotil tudi pri tebi.

clock-img

24.10.2006, 15:20

clock-img

teri

pencil-img

375

Počakaj še par dni,mogoče je še prezgodaj.Boš itak vidla, če se pojaviuser posted image aluser posted image .Upam,da ta drugo!

clock-img

24.10.2006, 15:20

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Hvala punce, zlate ste.Prav dan ste mi polepšale. Drugega testa v lekarni niso imeli.Ga je šel moj mož kupit pa valda da so ga magistre okrog prinesleuser posted image .Bom počakala še par dni.Pa vam sporočim.

clock-img

24.10.2006, 15:21

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Tia 2005, kdaj si ga ti testirala, kateri dan izostanka?

clock-img

25.10.2006, 08:24

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Danes je drugi da zamude in upam da bo šlo tako naprej.če bom, bom testirala čez kakih 5 dni, seveda v primeru izostanka.Kakšne so vaše izkušnje?Malo me skrbi ker pri prvem otroku mi je CB pokazal prvi dan, tako da mi je zdaj vzelo ful upanjauser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem