writing-img

clear blue

clock-img

05.04.2005, 22:07

clock-img

zana21

pencil-img

151

Punce dajte mi povedat,kako je s tem novim clear bluejem:zmeden2:
Ce je v prvem okencu crta vodoravna in v drugem manjsem okencu navpicna,kaj to pomeni?
Naj povem da v prvem okencu ni ne duha ne sluha o navpicni crtici?
Je test pozitiven ali negativen?:modri::roza:
Ne vem:((

clock-img

05.04.2005, 22:19

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Preberi navodila

clock-img

05.04.2005, 22:22

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Zana žal ne poznam novega CB-ja. Poglej še malce v navodila.:rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

06.04.2005, 08:30

clock-img

mujcek

pencil-img

931

če sta obe navpični potem je +, če je ena vodoravna (rahla), ena pa navpična potem je -

clock-img

06.04.2005, 09:28

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Da ne bo nejasnosti. Na spodnjem linku so narisani rezultati. Torej v obeh okencih le ena črtica (navpična ali vodoravna je odvisno kako ga gledaš!!!!!)-nosečnosti ni! Če je plus (v večjem okencu) pa čeprav rahel pa nosečnost je! Pa srečno!!

http://www.krka.si/si/otc/izdelki/clearblue/#toc_link1

LP

clock-img

06.04.2005, 09:31

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Tudi meni je pokazalo v enem okencu vodoravno, v drugem pa navpično črto.Pa to ni to.V večjem okencu mora biti +, da je 9nebesa.
:rozica:

clock-img

06.04.2005, 16:16

clock-img

mujcek

pencil-img

931

če pogledaš oni link, je plus ali minus tako lepo viden, v resnici je tista vodoravna črta slabo vidna-vsaj pri meni je vedno bilo tako!!!!

clock-img

06.04.2005, 17:32

clock-img

ameli

pencil-img

871

Pri meni je bilo enako!!! Naredila sem 3 CB in veno vodoravna črta komaj vidna! Nato sem šla v laboratori in so mi potrdili:nosecka:. Naredi še kakšen test z jutranjim urinom in poročaj, seveda.
lp
ameli in :duda:

clock-img

06.04.2005, 19:04

clock-img

mujcek

pencil-img

931

enako vprašanje je bilo zastavljeno že 10000 krat; vodoravna črta je slabo vidna pri pozitivnem in pri negativnem rezultatu. jaz sem sicer do sedaj imela samo negativnega, pa sem komaj videla tisto vodoravno črtico; prijateljica je delala test in ji je pokazal :modri:, ker pa je bila vodoravna črta slabo vidna, je mislila, da je s testom kaj narobe in ga je ponovila čez nekaj dni in seveda je bila :nosecka:

Tako, da čestitammmmmmmm :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

08.04.2005, 19:12

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

Ojla...

Ste imele prav... danes mi je rezultat potrdil še G... tako da sem 100% :nosecka:

9nebesa LP, Mina

clock-img

08.04.2005, 22:19

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

:bravo::bravo::bravo:Mina:rozica::rozica::rozica:

Lepo nosečnost:)

Tinka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem