writing-img

coitus interruptus

clock-img

07.02.2007, 11:27

clock-img

Anonimen

Zanima me koliko izmed vas je zanosilo v času, ko ste imele spolne odnose in ste kot zaščito uporabljale coitus interruptus-odmik penisa pred ejakujacijo?

Prav tako me zanima koliko % možnosti je, da ženska v takem primeru zanosi.

S fantom se že nekaj časa pogovarjava o otroku, vendar pa želiva vsaj 6 mesecev "pazit", da se telo prečisti kt in da bo otroček zdrav. Nikamor se nama ne mudi.

Pia

clock-img

07.02.2007, 11:31

clock-img

analana

pencil-img

25

Jaz nisem,pa nisva nikoli uporabljala druge zaščite.Tako,da če partner"pazi" oziroma ohrani trezno glavo,se ne more zgoditi nič.

clock-img

07.02.2007, 11:36

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Žal je pa tole res daleč od resnice. Metoda "pazi" je ena od najmanj zanesljivih metod kontacepcije.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

07.02.2007, 11:36

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

če se gresta metodo "umiK" je vseeno možnost zanositve... je zelo majhna možnost je pa...
jest poznam 2 osebi k sta zanosili, kjub jemanju KT.

user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

clock-img

07.02.2007, 11:46

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

No, jaz sem tako zanosila. In sicer nenačrtovano user posted image !
Kakšno leto po uporabi KT, sva to prakticirala. Bila pa sva v tem času zelooo aktivna! No, v mesecu juniju, ko sem zanosila, sva le ubogih 2x ali 3x (1x celo med menstruacijo), saj je bil partner večino časa na služ. potovanju.

In se je prijelo! HVALA ZVEZDAM

P.S.: možen recept ( user posted image  ):
       - 6 mesecev prej sem nehala kadit
       - 5 mesecev prej sem nehala jesti meso        
       - 2 meseca sem se učila matematiko kot nora       
       - 3 leta prej sva (slončekkiskače) nonstop, v tistem mesecu pa skoraj nič 

ROŽICA

clock-img

07.02.2007, 12:04

clock-img

Anonimen

Rožica, vidva sta verjetno prakticirala "na odmik" al se motim?

clock-img

07.02.2007, 12:12

clock-img

Anonimen

Nekje sem prebrala, da lahko ženska zanosi s predsemensko tekočino. A je to res? Potemtakem, če fanta predhodno ful vzburiš in imaš takoj za tem spolni odnos lahko tudi zanosiš?

Teja18

clock-img

07.02.2007, 12:14

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Jasno, odmik ja! Dokler ni (od)niknilo user posted image .

ROŽICA

clock-img

07.02.2007, 12:19

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Tudi v predsemenski tekočini so lahko semenčeca. Metoda "paziti" ni najbolj varna, če pa itak in itak milsite kmalu met user posted image  potem pa pomojem nič narobe če to uporabljata.

clock-img

07.02.2007, 12:22

clock-img

Anonimen

S fantov si želiva otroka, sam nočeva, da sva pod tistim pritiskom in sexava kot bedaka, pol pa delava vsak mesec test nosečnosti in sva pol po vsakem neg. testu še bolj brezvoljna.

Pia

clock-img

07.02.2007, 12:29

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

če pa oba želita otroka, potem pa veselo slončkat, brez misli al bo ratal, al ne bo...KO BO BO... to je najbolje..no pri meni se še ni posrečilo..ampak računam na touser posted image user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

clock-img

07.02.2007, 12:53

clock-img

Anonimen

ravno zdaj sem si izračunala tukaj na ringaraji svoje plodne dneve, takrat bo pač bolj veselo. Pa nekaj sem slišala za neko krvomočnico. Ali sploh kaj pomaga? Aja Tifol pa že uživam kak mesec. Mi proporočate morda kakšno drugo obliko zdravil podobnih tifolu, ker mi je po tifolu ful slabo. Pa še cena me zanima za izdelek, podoben tifolu ki se ga dobi v dm, ne vem pa kako se mu reče.

Pia

clock-img

07.02.2007, 13:03

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Meni se je to zgodilo.Tisti mesec ga ni blo doma, razen samo en dan in ravno na tisti dan me je oplodil z metodo umika.Pušenjak pravi da je včasih več včasih manj spermijev v pr. tekočini.Tako da verjetnost varira in obstaja.Je pa loterija zanosit.

clock-img

07.02.2007, 13:06

clock-img

Anonimen

Mala zirafa, kaj misliš koliko je verjetnosti, da zanosim, če vsak 2 dan sexava, bolj pogosteje v plodnih dnevih

Pia

clock-img

07.02.2007, 14:03

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Ne bi ti vedla povedat.Probaj vprašat pušenjaka.Enkrat sem nekje zasledila na tuji strani.Vem da je zelo majhna možnost, ampak je.Recimo meni je blo dovolj tistien sam dan v mesecu,medtem ko ostali čakajo pa mesece.Mogoče če ne načrtuješ res prej rata.Pobrskaj malo po netu pa tudi po iskalniku.
Pa veliko sreče.

clock-img

08.02.2007, 09:01

clock-img

upica

pencil-img

184

V DM dobiš CentraMed Mami, ki ima zraven folne kisline še veliko vitaminov in mineralov. Stane cca. 1500 sit, v škatlici je 30 tablet. Ješ eno na dan. Meni sicer ni bilo slabo po tifolu, ampak zaradi dodatnih vitaminov uživam te.

clock-img

08.02.2007, 09:02

clock-img

upica

pencil-img

184

Oprosti, sem jih lani kupila, sedaj stanejo cca. 6,5€.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem