cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

copatki za vrtec

clock-img

05.04.2007, 07:43

clock-img

popi

pencil-img

301

Naša mala (4leta)rabi nove copatke za vrtec.Tam je 8 ur.Ali vaši user posted image še nosijo ortopedske copatke?Ločite med zimskimi in letnimi?
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

clock-img

05.04.2007, 07:52

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Moj 5 letnik ima sedaj zajčke, ker sproti vse takoj uniči, 2 letnik ima pa še vedno Cicibanove, take, da ne drsijo in so stabilni.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

05.04.2007, 07:58

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

otrok ne potrebuje ortopedskih copatk.vedno kupim takšne,ki ne drsijo in to je to.Ko se uničijo kupim nove.In nič ne ločujem,saj v vrtcu ne potrebuje debelejših opatk,saj so ogrevani vrtci

clock-img

05.04.2007, 08:01

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

No sicer je moj sonček dosti mlajše od tvoje pupe (star je 1 leto), vendar ima v vrtcu Superfitke (na vezalke) z gumijastim zračnim podplatom, doma pa copatke "zajčke". Se mi zdi da je za toliko majhen otroke kot je moj pomembno, da ima v vrtcu bolj stabilne copatke, ker se otroci med seboj kar rinejo, cufajo za igrače, pa da ne pade ravno vsakič ko ga kdo malo porine.

clock-img

05.04.2007, 08:34

clock-img

facka

pencil-img

789

mi imamo kar balerinke, ki so usnjene noter

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

05.04.2007, 12:03

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Še vsakič do sedaj cicibanke, pa vedno poletni model kupim, ki je bolj odprt. Če bi gledala na to, da jih uniči bi najbolj skoz prišli bosi! 

clock-img

07.04.2007, 21:46

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Ciciban ali Super fit mu kupim. Ločim mu poletne in zimske. Poletne mu običajno kupim takšne bolj odprte, Ciciban ima fajn odprte.
Lahko pa kupiš kakšne balerinkice.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem