writing-img

copertone

clock-img

07.07.2008, 16:26

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Al kako de že prav napiše??!!

Zanima me kje prodajajo njihove izdelke, ker bi rada eno kremo, ki so jo samo enkrat imeli v merkatorju in  pol je nisem nikoli več nikjer dobila, je pa super, da te bolj sonce prime je ta krema!

clock-img

07.07.2008, 16:30

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

clock-img

07.07.2008, 16:41

clock-img

Anonimen

Jst Coppertone kupujem v Mercatorju in Sparu.

clock-img

07.07.2008, 16:50

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Nikjer ne najdem tistega izdelka, ne na naši, ne na uradni strani od copertone. POl imam kakšen ponaredek al kako? Je pa krema v tubi, rjave barve, je iz kokosa, ful lepo diši in je ful krasna zadeva.

clock-img

07.07.2008, 18:12

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Ojla. Vidim, da si iz Ajdovščine. Kaj pa če bi šla pogledat v Smart gor na vrhu (parfumerija in v trgovini), pa mogoče Oviesse-sem zadnjič vidla, da imajo tudi kreme za sončenje. Mal je za pogledat tudi po kakih drogerijah v Gorici (ITA).

clock-img

07.07.2008, 18:20

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Müller ga tud ima

clock-img

07.07.2008, 18:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.07.2008, 19:25

clock-img

dory

pencil-img

8852

jst mam olje za sončenje...4...kokos..diši božansko, pa tud barva taka ven pride, da je res fajn ...uporabljam samo še tole user posted image

aja muller :)

clock-img

07.07.2008, 19:57

clock-img

Anonimen

Meni je tud Coppertone zakonuser posted image
Tudi jst imam olje za sončenje in uporabljam samo to.

clock-img

07.07.2008, 20:10

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Coppertone da pocrnite a ne izgoriteuser posted image user posted image user posted image .Jaz imam olje brez faktorja in diši božansko o barvi pa pove vse prvi stavekuser posted image

clock-img

07.07.2008, 20:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Coppertone da pocrnite a ne izgoriteuser posted image user posted image user posted image .Jaz imam olje brez faktorja in diši božansko o barvi pa pove vse prvi stavekuser posted image

user posted image jst mam tud olje za hitro porjavitevuser posted image ..hm...kako dišiuser posted image

clock-img

07.07.2008, 20:26

clock-img

katjes

pencil-img

530

Jaz sem ga pa kupila v Zdravje in lepota - Tuš trgovina!user posted image

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

clock-img

07.07.2008, 21:42

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Res je, da diši...

Samo ena pripomba: enkrat sem kupila eno olje te znamke v akciji (ni bil pretečen rok ali kaj takega) in sva oba z najdražjim na morju dobila od tega olja obupne izpuščaje, podobne koprivnici. Pa še nekaj časa po koncu mazanja se niso hoteli pozdraviti..tako da nobene stvari kupovati v akciji, previdnost pri tej kemiji ni odveč.

Pa-pa

clock-img

15.07.2008, 08:59

clock-img

nu_tella

pencil-img

394

Ali je katera kupila to njihovo tazadnjo "inovacijo" ki delajo reklamo na reklamnih panojih? Pa na temu zgornjemu linku je takoj ko ga odpreš? Jaz bi namreč rada našla eno kremo, ki me ne bo pekla ob nanosu. Namreč ko si pobrijem noge imam očitno zelo občutljivo kožo in me zelo redko katera krema ne peče (mleko za telo al pa krema za sončenje)...So me pa Nivejini spreji še full bolj pekli...samo k so tko praktični za nanašanje. Mleko je ponavadi vse pocasto. Olje pa ne pride v poštev, ker sem preveč bela ... :(

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem