writing-img

corn fleks

clock-img

18.11.2010, 10:39

clock-img

Spark

pencil-img

1863

No kateri corn fleks je dober (brez odvečnega sladkorja,...), primeren za otroke. Malo sem jih včeraj gledala v trgovini in se mi je zazdelo da je notri sami sladkor. In zdaj razmišljam, ali je to sploh kvaliteten obrok za otročke ali ne? Včasih sem mislila da je.user posted image

clock-img

18.11.2010, 10:45

clock-img

ona

pencil-img

3685

Naš mulc ima najraje od špara corn flakesuser posted image

clock-img

18.11.2010, 10:54

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Pri nas pa Lino na prvem mestu, potem pa nesquickovi,.... Če mami ne kupi nič hudga, ker gredo pa z atijem v trgovino in ga ovijejo okrog malega prstauser posted image . Sicer pa saj to ne jedo vsak dan, da bi blo ne vem kolk sladkorja. K sreči naše tud sokov ne marajo.

clock-img

18.11.2010, 13:12

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

mi imamo doma neke lumpijeve medvedke, pa neke medene obročke od ne vem koga in od nesquick duo,so žogice bele in rjave... ma to jejo enkrat na teden, ponavadi je tako, da so to prevelike pakunge in se razdišijo tako,da na koncu romajo v smeti, kot tudi čokolešnik...
najraje imata piškote zvečer v mleku, mislim, da so od "klasje" in od mulino bianco tisti pol beli, pol rjavi..

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

18.11.2010, 21:06

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Kupujem corn flakes od Denel-a (taka prozorna vrečka, ni sploh v škatli). Ima sicer dodan sladkor (sem šla zdaj prav gledat), ampak od vsek preizkušenih se mi zdi še najbolj naraven.
Tole o čemerje govora 2 in 1 post nad mojim pa ni niti blizu corn flakes-a user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 18.11.2010 21:07:38 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

20.11.2010, 08:22

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Jst imam navadnega iz Hoferja, ravno jem ga, hehe. Dober mi tek!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem