writing-img

cotice

clock-img

04.11.2004, 12:09

clock-img

Anonimen

joj nemorem verjet koliko oblekic sem dobila danes(od fantove sestre):bravo:...:love: zdaj pa bom mela kaj za gledat:love:

clock-img

04.11.2004, 12:48

clock-img

Anonimen

To je pa meni ena taka fina stvar.

clock-img

04.11.2004, 13:50

clock-img

kimi

pencil-img

3836

tud jaz sem full kvalitetne ter skoraj nove dobila od sosede in to še skoraj vse firme...da takim malim že firme kupujejo:zmeden:

clock-img

04.11.2004, 17:40

clock-img

Anonimen

ja ja tak kot si rekla same firme...hudo vglavnem..nevem ce sem danes ze kaj druga delala razen te cotice gledala:)-

clock-img

04.11.2004, 20:48

clock-img

Pinja

pencil-img

354

Tudi jaz sem jih dobila, pa potem dva dni skakala okoli njih, kok so luštne :bravo:.
Ti samo predlagam, da si jih čimprej operi in zlikaj, jaz sem to zdaj delala, pa sem čisto brez energije za to :(, takrat se mi je pa ful fajn zdel. Če imaš še dolgo do pdp, jih pa v čisto vrečko spravi, da se ne oprašijo v omari.

Moje izkušnje :ups:

lp :sloncek:

clock-img

05.11.2004, 14:27

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Joj to je tako lepo. Jaz sem sicer mogla vse kupiti ampak ko sem kaj prinesla domov sem jih še potem cel dan hodila gledat. Je pa res veliko dela s pranjem in likanjem. Meni je hvala bolgu moja mami skoraj vse zlikala. Mi tako pomaga in komaj čaka na svoja 2 vnukeca, da je kar hudo.

clock-img

05.11.2004, 14:33

clock-img

Anonimen

Hvala bogu, Sisi25, da imaš tako mamo, da komaj čaka, da ti bo pomagala. Tako boš lahko veliko bolj uživala ob otroštvu tvojih dveh otročkov. Saj, kot sem že velikokrat napisala, mamice dvojčkov si zaslužijo medalje!!! Je pa res prijazna, lepo jo pozdravi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem