writing-img

creatis avtosedež

clock-img

27.03.2008, 14:55

clock-img

gerilum

pencil-img

78

Pozdravljene,

kupili smo bebe confort creatis avtosedež. Všeč mi je bil ker je imel dobre teste. Sedaj pa imam težavo. NIKAKOR mi ga ne uspe pripeti v avto!! Zgleda kot da je pas prekratek in to v 3h različnih avtih, kar mi je čudno... a je imela kater to težavo oz. obstaja kak trik?

clock-img

27.03.2008, 18:54

clock-img

natasar

pencil-img

92

Mi smo rešili težavo tako, da smo najprej potegnili pas čez hrbtni del in šele potem čez noge, pa imamo eno izmed največjih lupinic (Maxi cosi). V starem Cliotu pa mi niti na ta način ni šlo, tako da sem tam vezala samo čez hrbtni del, ki pa ni pravilno (to je bil sestrin avto in smo se peljali samo do trgovine). Nekateri avtomobili imajo kratki pas, pri novejših pa lahko potegneš pas najprej čez noge in potem se še lahko potegne pas čez hrbtni del. Tako da je to odvisno od avta.

clock-img

28.03.2008, 10:04

clock-img

nova sloncica

pencil-img

79

jest sem mela tudi ta problem. Sem zato kupila en podstavek, ki je skoz v avtu. Ga imajo tudi v baby centru. Sem pa mogla tudi potem vsakič pas na novo odpet in pripet, ker če se pas do konca potegne, se ga ne da več vlečt ven in noter.
http://www.bebeconfort.com/collection-2008/UK/voiture_creatis_fix.htm
Tukaj je tist podstavek, ni pa to isofix.

clock-img

30.03.2008, 21:28

clock-img

gerilum

pencil-img

78

problem smo rešiliuser posted image smo se lotili pripenjati z napačnega konca in sedaj je ok, gre lepo noter.

hvala vsem za nasvete

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem