cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

crknu računalnik??

clock-img

14.09.2009, 17:40

clock-img

gojska

pencil-img

1128

kar na lepem, se danes zjutraj ni hotel zagnat. Samo lučke in nek pip pip, kar drugače ne nardi in tema.
Ali se računalnike sploh še popravlja in če ali koga priporočate ?
gojska

clock-img

14.09.2009, 17:57

clock-img

Anonimen

oi, gpjska.
pib pib-i imajo  vsak svojo melodijo. em bip bip biiiiiiip pomeni nekaj, drugacen bip biiiiiiip biiiiip pa nekja tretjega.
u glavnem, racunalnik ti javlja, da nekaj ne stima.
v vsakem primeru se splaca pozanimat kaj je narobe.
lahko, da se je samo izklopil kateri od diskov, lahko je graficna fuc, lagko je sla maticna PLOCSA.....user posted image
JST BI GA PELJALA K "ZDRAVNIKU".

clock-img

14.09.2009, 18:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute
pib pib-i imajo  vsak svojo melodijo. em bip bip biiiiiiip pomeni nekaj, drugacen bip biiiiiiip biiiiip pa nekja tretjega.

Točno to ... moj je imel pred kratkim to situacijo, je malo poguglal po netu kaj to pomeni, ugotovil in spedenal. Tako da najbolje da neseš računalnik k nekomu ki se malo spozna na te zadeve oz. še bolje, da tega računalničarja povabiš na eno pivo ... no vsaj tako se pri nas dela user posted image .

clock-img

14.09.2009, 18:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.09.2009, 06:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

oi, gpjska.
u glavnem, racunalnik ti javlja, da nekaj ne stima.
v vsakem primeru se splaca pozanimat kaj je narobe.
lahko, da se je samo izklopil kateri od diskov, lahko je graficna fuc, lagko je sla maticna PLOCSA.....user posted image
JST BI GA PELJALA K "ZDRAVNIKU".

Pri tebi je pa tipkovnica fuč. pib-pibuser posted image user posted image

tud mozno!user posted image
sem hitrostno tipkala,pa se z 1 roko, ker sem mela tamalo v narocju.biiip!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem