writing-img

ctg popdki 44

clock-img

05.01.2010, 18:13

clock-img

prymorka

pencil-img

180

pozdravljene,...
imam en problem, sem v 32.tednu in mi je trebuh parkrat otrdel, šla sem k G in me je dal na ctg. bila sem priklopljena 15min in so popadki nihali med 20-30 nato pa je G pogledal in rekel "popadkov ni" in šel v ordinacijo me počakat da me sestra odklopi. med tem časom mi je popadek oz. številka od popdakov narasla na 44-45 in nihala par sekund 44-43-45-44-42.... to pa G ni videl. ali so to že popadki ali ne? bojim se da ker ni videl tega, da ne bi se kaj sprožlo jaz pa še kr hodim delat normalno,...
ali veste kdaj oz.kolko mora biti št. da je popadek res že popadek???
prosim za pomoč....
hvala

lpuser posted image

clock-img

05.01.2010, 18:22

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

ko sem jaz hodila na ctg-je, po roku, so bili popadki čisto do konca gor. In si mi razložili, da kadar si res v akciji in rojevaš, so papadki na papirju enako veliki oz visoko, saj više se ne morejo zarisat, ker je konec papirja. Razlika je edino v trajanju. Tako da po moje je pri tebi enako. In jaz tistih svojih sploh nisem čutila, čeprav jih je zarisalo. Sklepam da tudi pri tebi ni panike.

clock-img

05.01.2010, 18:28

clock-img

prymorka

pencil-img

180

sej ni da so to popdaki za porod, samo me zanima če je popadek (lažji...) kr on je zabeležu da jih ni blo kr ko je gledal je nihalo med 20-30 ko pa je šel je šlo na 44.
vem da to niso popdaki za rodit, ampak če so to že popadki potem moram res strogo ležat da ne bi toliko prej kaj sprožila....

lp

clock-img

05.01.2010, 18:59

clock-img

Anonimen

ne to niso popadki

clock-img

05.01.2010, 19:00

clock-img

Anonimen

To je otrdevanje trebuha,popadki so višji
kaj bi potem jaz rekla ko sem popadke imela na 180  ?
Pa sem jih čist narahlo čutila

če bi mogla ležat bi ti tudi povedal
In ne,niso popadki- še enkrat

clock-img

05.01.2010, 19:22

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: prymorka

pozdravljene,...
imam en problem, sem v 32.tednu in mi je trebuh parkrat otrdel, šla sem k G in me je dal na ctg. bila sem priklopljena 15min in so popadki nihali med 20-30 nato pa je G pogledal in rekel "popadkov ni" in šel v ordinacijo me počakat da me sestra odklopi. med tem časom mi je popadek oz. številka od popdakov narasla na 44-45 in nihala par sekund 44-43-45-44-42.... to pa G ni videl. ali so to že popadki ali ne? bojim se da ker ni videl tega, da ne bi se kaj sprožlo jaz pa še kr hodim delat normalno,...
ali veste kdaj oz.kolko mora biti št. da je popadek res že popadek???
prosim za pomoč....
hvala

lpuser posted image

točno tako se je meni zgodilo na dan poroda oz preden se je začelo.

so rekli, da ni nič, ker je blo en teden pred porodom, pa sem zečer prišla rodit. torej se je le pripravljalo. lahko se pa pripravlja tako par tednov.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem