writing-img

cviljenje

clock-img

29.05.2005, 21:10

clock-img

afrika

pencil-img

283

A vaši tudi...cvilijo ko mladi prašički??? Naš Lan je včeraj iznašel tovrstno oglašanje, pa danes ni bilo nič bolje. A so vaši tudi imeli pri 4-5 mesecih take muhe? Upam, da je le kratko obdobje. Najprej smo se mu smejali, pa smo se hitro odločili, da bolje, da kar ignoriramo... bomo vidli...

clock-img

29.05.2005, 21:13

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Ne samo takrat, ampak še zdaj, samo, da je zdaj še huje, ko začne. Gre full skozi ušesa.

LP,
Mojca:nosecka:

clock-img

29.05.2005, 21:16

clock-img

daisy

pencil-img

437

:)-
naš je pa trenutno v obdobju ko se oglaša kot mala sraka :)- - star je 4 m ...bomo še videli (slišali) kaj bo pogruntal pri 4,5 - :pujs:

mislim, da teh zvokov ne smeš kar ignorirat, saj so to vaje s katerimi razvija določene mišice v ustni votlini za govor. jaz se potem kar pogovarjam z njim tudi malo po njegovo.

lp

clock-img

29.05.2005, 21:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.05.2005, 21:44

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

cvili, gruli, oponaša trabanta,...

clock-img

29.05.2005, 21:46

clock-img

Anonimen

Cvilimo, cvilimo, pa še kako :)-

clock-img

29.05.2005, 21:58

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ravno danes je spet cvilil=vpil=kričal v avtu celo pot na kosilo in nazaj. Ampak res celo. Pol ure v vsako smer. Čudež, da še sploh kaj slišim:)-.

clock-img

29.05.2005, 22:28

clock-img

Anonimen

Naš je tudi to pogruntal en teden nazaj. Pa ga je tako fajn poslušat, ker še ne zna tako zelo, kot vaši večji pikeci. On se sedaj še trudi spustiti glasek iz sebe in je tako sladki zraven. Ja, Afrika, kaže, da najina malčka res istočasno počneta enake stvari.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem