cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

džezva za indukcijsko ploščo

clock-img

23.04.2008, 21:28

clock-img

bobika

pencil-img

1470

Pozdravljeni!
Povejte mi kakšno posodo naj uporabljam za kuhanje kave na indukcijski plošči.
Sem včeraj iskala in nisem našla primerne velikosti. Vsaka normalna velikost (za cca 4 kave) ima majnši premer, kot je v navodilih za uporoabo plošče napisano (12cm).
Džezva z 12 cm premera je pa že pravi lonec in v tej si ne predstavljam kuhanja kave, saj je to za kakšen liter vode.

Indukcijsko kuhališče imamo že eno leto in do sedaj je z navadno džezvo šlo čisto normalno kuhati. Sedaj pa je stara crknila in dobili smo novejši model, na tej pa ne gre. V navodilih je napisan enak premer za staro in novo ploščo. Ne vem, mislim, da je ta novejši model bolj občutljiv.

clock-img

23.04.2008, 21:40

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Jaz sem si džezvo in ostalo še potrebno posodo nabavila od Emo. Džezvica je spodaj širša, zgoraj ožja in paše na vsako ploščo.

clock-img

23.04.2008, 21:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.04.2008, 08:11

clock-img

bobika

pencil-img

1470

Sem gledala te džezve od emo in jih premerila. Pa imajo samo 10cm premera user posted image V navodilih pa piše 12cm. Take pa res nisem zasledila. 

clock-img

24.04.2008, 08:12

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Jaz sicer nimam indukcijske, si jo je pa mami omislila in imela kar problem glede te posode. Je mogla skor čist vso posodo zamenjat, vključno z džezvo. Smo pa našle pri nas v eni no name trgovini take lušne džezve ki so spodaj širšr in se potem proti vrhu zoožijo. Sicer jo še ni uporabila, ker si je vmes omislila tud kavni avtomat, ampak po moje bo vredu, sporočim ko me bo povabla nauser posted image .

clock-img

24.04.2008, 08:31

clock-img

mayy

pencil-img

321

Jaz imam džezvo od EMO, je spodaj široka 10cm pa dela, lonček ki pa ima 9cm pa ne. Mislim da je odvisno tudi od teže posode. Tud meni piše v navodilih 12 cm. 

Biti to kar smo in postati to kar smo zmožni, to je edini cilj življenja!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem