writing-img

da vam pocedim sline

clock-img

25.03.2009, 22:40

clock-img

hrchy

pencil-img

949

Zadnjic sem nasla ful izi in ful dober recept za jagode, ki jih oblikujes v rozice, z okusno kremo iz smetane. Imela sem narocenih deset prijateljev na vecerjo in nisem vedela, kaj naj pripravim za posladek - zamislila sem si nekaj prijetnega za oko, sladkega, svezega (glede na to, da je bila vecerja kar tezka), neobicajnega in da ne vzame prevec casa s pripravo, pa a da se lahko pripravi vnaprej (ja vem, nisem ravno skromna pri zahtevahuser posted image ). Potem sem nasla recept na netu, ga malo spremenila in je bil ful bomba. Tako da mislim, da bo se kateri prav prisel:

Kupis jagode - malo vecje in lepo oblikovane. tam, kjer je pecelj, se jih malo odreze, tako da lahko lepo stojijo na podlagi. Potem jih zarezes v kriz skoraj do dna (se morajo na dnu se drzati skupaj).

Stepes sladko smetano in sladkor, dodas vanilijo in malo ruma/rumove esence. Vmesas zlico ali dve kisle smetane ali mascarponeja (po okusu). Z mesanico napolnis vrecko za brizganje in jo previdno nabrizgas v jagode, tako da se 'cvetni listici' razprejo. Potem pa samo razporedis po krozniku. Lahko se pripravi vnaprej in pocaka v hladilniku.

Res priporocam.user posted image

Pa se slika z originalne strani:
user posted image

clock-img

25.03.2009, 22:45

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

U, dober recept, so se mi res sline pocedile...Ti, ti nesramnica! user posted image

clock-img

25.03.2009, 22:46

clock-img

muška

pencil-img

3223

vav luštno in zelo zanimivo. DEfinitivno bom sprobala!user posted image

Hvala

clock-img

26.03.2009, 00:51

clock-img

tame

pencil-img

154

Uuuuuuuuu zgleda dobro, hvala...bom poizkusila user posted image

clock-img

26.03.2009, 05:51

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Zelo lepo, bomo poskusili, ko bomo imeli domače jagode.

Letos pa bo!

clock-img

26.03.2009, 08:34

clock-img

alička

pencil-img

2082

Mljask, zgleda mnjami, pa lahko za pripravit user posted image .

Definitivno bom uporabila recept. Hvala.

clock-img

26.03.2009, 09:58

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Joj, kolk so se mi pa zdele jagode zaluštale........ampak tiste prave, domače. user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

clock-img

27.03.2009, 14:14

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

ampak tiste prave, domače. user posted image

jaz tudi.

clock-img

31.03.2009, 11:28

clock-img

Picabo

pencil-img

128

IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

user posted image

Hvala za ta recept HIP HIP HURRRRRAAAAA in 3x hura zame, da sem zašla na to stran in ga našla ;)))

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem