writing-img

dabraston??

clock-img

26.01.2006, 19:19

clock-img

urska2258

pencil-img

29

Malce sem radovedna, zato upam da mi boste znale pomagat.
Ker sem mela lani oktobra SS, mi je moj ginekolog predpisal jemanje DABRASTON tablet 2x/ na dan in to od 5 tedna naprej.
Rekel je da je to neke vrste PODPORA NOSECNOSTI in glede na to kar je blo prvic mi jih bo napisal.Full je pazil na mojo pikico in dokler nisva v 6 tednu videla utripa ni bil pomirjen.Zaenkart je vse OK.Sem v 8 tednu .
Ker so se lani mocne krvavitve in nato SS  pojavile v zacetku 8 tedna, mi je priporocal naj ta "rizicni" teden jemlem DABRASTON 3x na dan,naslednji teden pa nadaljujem 2x/dan.
Pravtako je rekel da bova s tabletami prenehala cez kaka 2- 3 tedne.
Ker nikjer na forumu nisem zasledila nobene ki bi mela podobne izkusnje (jemanje-preventivno), me zanima kaj mislite!

P.S.  pa se grlo me je neznosno zacelo boletiuser posted image
                                                                 bodite pridne in na toplemuser posted image

clock-img

26.01.2006, 19:32

clock-img

k1

pencil-img

1649

jap, ti kar pridno papaj dabroston, mislim da je učinkovit nekje do 16t nosečnosti. pomaga k razvoju rumenih telesc. jaz zase sem prepričana, da mi je pomagal, da smo prišli do bebike.

lepo nosečnost!

clock-img

26.01.2006, 20:33

clock-img

Anonimen

Jaz sem jedla dabroston. zdaj točno ne vem kako dolgo, sem pa morala pojesti 3 škatlice. Se mi zdi, da je bilo to prve 3 mesece. 1. sem šla h G. pri 6t. Ker se je g. tudi bal, da bi mojega pikeca, izgubila, glede na to, da smo ga komaj naredili.user posted image

clock-img

27.01.2006, 10:32

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Jaz jemljem prometrium, kar je v bistvu isto kot dabroston (ista funkcija), sam iz Italije. Jemljem pa ga od punkcije dalje, torej še malo prej, preden smo ratali noseči. Do 12t bom jemala 3 tablete na dan (vaginalno user posted image ), potem pa je G rekel, da bomo zmanjšali dozo. Predvidevam da na 2 na dan, ne vem pa do kdaj. Verjetno do 16t.

Ja, to je podpora plodu, čeprav sem enkrat prebrala Pušijev odgovor, da pomaga v 1 %, da ne pride do ss.

clock-img

27.01.2006, 14:41

clock-img

Doti

pencil-img

21

Tudi meni je G predpisala Dabroston, ker sem imela rahel rjavkast izcedek. Sem pa v 6t nosečnosti. Rekla pa mi je, da preprečuje možnost ss.  

clock-img

27.01.2006, 15:10

clock-img

urska2258

pencil-img

29

HVALA, ker ste se mi javle.user posted image

No pa upajmo da bo z nasimi user posted image pikicami vse O.K.!!
PA LEP VIKENDuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem