writing-img

dabrostan-se dobi brez recepta?

clock-img

07.03.2006, 09:54

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Prosim če mi lahko katera pove, če se dobijo dabrostan tablete tudi brez recepta. Včeraj sem bila na prvem pregledu in je rekla, da je vse ok (sicer se še ni veliko videlo- le vrečka, ker je bilo še prezgodaj 5t4d). Skrbelo me je zaradi zelo rahlega rjavkastega izcedka, ki se mi je pojavljal dva dni.
Pravkar pa se mi je pojavil malo močnejši rjav izcedek. Veliko vas piše, da jemljete te tablete zaradi izcedkov. Se jih da kupit v lekarni?

clock-img

07.03.2006, 10:01

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Mislim da so samo na recept.Jest sm mogla it po recept.LP

clock-img

07.03.2006, 10:04

clock-img

muha1

pencil-img

666

Tudi jaz mislim, da samo z receptom. Če se ti zdi, da kaj ni v redu, pojdi takoj h ginekologu

clock-img

07.03.2006, 10:12

clock-img

dadica

pencil-img

556

od kod pa si?jaz ima doma še eno škatlico dabrostona,ampak ti rajši svetujem da greš do G in naj ti ona napiše!

lp dadica

clock-img

07.03.2006, 10:20

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

punce ne jejte tablet, brez vnparejsnjega posveta z G.. edino kar vam je dovoljeno jemat, brez G dovoljenja je Lekadol.... za vse ostalo pejte najprej h G!!!!

lepo nosecnost

Mami, pika moja!

clock-img

07.03.2006, 10:51

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Se pridruzujem soncek&luna vsako zdravilo je z nekim namenom in ce ti ga G predpise ti ga drgac ti ga pac ne! Ce mas izcedek pejt k G za teke primere se niti ne rabis narocit sam gres tja poves kaj je in te bo pogledal in ce bo potrebno ti bo dal dabroston....Pa ce si bla vceraj tam zakaj pa nisi rekla da mas rjav izcedek.... so pa razni izcedki na zecetku nosecnosti tudi normalni ene jih majo druge ne...

LP Katja

clock-img

07.03.2006, 11:25

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

G sem rekla, da sem imela dva dni rjavkast izcedek, pa je rekla, da če ga je bilo malo in da ni bolečin ni panike. In to je bilo vse. Danes ga je pa malo več, kot prejšnja dva dneva. Če se ta izcedek ne bo nehal oz. če ga bo več, bom poklicala G. Zdaj pa ne vem, kaj smatra G za malo izcedkauser posted image

clock-img

07.03.2006, 14:24

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Men so rekl k sme mela v 14 tednu cist rahlo krvavitev k je bla sam enkratna in se je takoj koncala in nisme vedla kaj nej sem klicala v bolnisnico in mi je tam sestrta rekla da se vsak izcedek jemlje resno in nej bo se tako majhen. tak da ce se ti se ni nehal kr poklic zakaj bi bla v strahu in skrbeh te so v zacetku nosecnosti najmanj zazeljene za tvojo malo pikico sploh ne vem ce rebis klicat pomoje je najbolje da gres kr do G pa rec da je danes vec izcedka in da te skrbi! ziher te ne bo brez da pogleda domov poslala!
Drzi se in hitro k G!

LP Katja

clock-img

07.03.2006, 21:28

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Dobi se na recept.Ampak nujno, nujno pojdi prvo do G!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem