cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dabrostan in podobno

clock-img

06.05.2010, 15:49

clock-img

Anonimen

zanima me kako ste prenašale tablete kot so dabroston, urtogestan .... Stranski učinki?
Zakaj ste jih dobile predpisane?

clock-img

06.05.2010, 15:51

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Dabroston, za sprožitev M....Utrogestan, lani v času N ob rjavih izcedkih...Stranski učinki, nobeni

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

clock-img

06.05.2010, 16:01

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Kot ti je napisala Zaljubljena23,dabroston je za sprožitevuser posted image , utrogestan pa za podporo, da se lažje vgnezdi. Jaz sem imela stranske učinke z Utrogestanom...vrtoglavice, slabo počutje...

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

06.05.2010, 16:08

clock-img

Anonimen

jaz sem dobila dabroston , zaradi krvavitve oz . krvavega izcedka v zgodnji nosečnosti.... no vseeno se ni srečno končalouser posted image

clock-img

06.05.2010, 16:12

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Anonimna, žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

06.05.2010, 20:04

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Utrogestan sem dobivala ob postopku IVF, menda za lažjo vgnezditev, sam ni nč pomagal, Dabroston pa sem dobivala zarasi sprožitve user posted image  in enkrat tudi zaradi zaustavitve user posted image , ter pa 2x za podporo nosečnosti (krvavitve, izcedki v nosečnosti), pa se je obakrat slabo končalo user posted image .
Stranski učinki? Nobenih. No mogoče pri Urogestanu malo več zaspanosti.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

clock-img

06.05.2010, 23:32

clock-img

Anonimen

Tudi jaz sem dobila dabroston v zgodnji nosečnosti zaradi krvavitve (uspešno).

clock-img

07.05.2010, 13:21

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Jaz sem jemala Dabroston v user posted image zaradi izcedkov do 12. tedna user posted image . Izcedki so se nehali po par dneh. Rezultat je star že 2 leti. Stranskih učinkov nobenih.
LP

lana38

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem