writing-img

danes res ni moj dan

clock-img

23.06.2006, 21:50

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Oj!

Poleg vsega danes sem se za piko na i še s trebuhom udarila v rob mize. Zdj pa me kar malo skrbi da ni z našim pikcem kaj narobe. user posted image vseeno veselo brca in poskakuje. Tut pri pušenjaku sem brala da naj nebi bilo nič narobe, ampak vseeno, kaj mislite, kolk loh takle udarec škoduje user posted image ? Al je vse ok? A je mela kera podobno težavo?

clock-img

23.06.2006, 21:55

clock-img

milla

pencil-img

116

Sigurno ni nič narobe. Saj kot si sama zapisala je Pušenjak že 100x odgovoril, da je  user posted image  dobro zavarovan v naših  user posted image .
Lahko se user posted image edino opravičišuser posted image ! Ne se sekirat.

clock-img

23.06.2006, 21:59

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Oh, jaz sem si ene parkrat skoraj carski rez naredila, ko sem za tamalim laufala in nisem pazila. Ni panike, res.

clock-img

23.06.2006, 22:57

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

meni je moj 50 kilski user posted image  redno skakal na trebuh,pa je bilo vse v najlepšem redu....user posted image  je v bušijo zelo dobro zaščiten!...brez skrbiuser posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

24.06.2006, 16:01

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Jaz sem v 6. mesecu padla po stopnicah, ker so bile mokre, jaz pa v copatih. K sreči sem padla na hrbet, ampak vseeno sem se kotalila z vrha do dna stopnic. S pikcem je bilo k sreči vse OK.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem