IZVIRNO SPOROČILO: mini86
darja.mark-upam da nauš jezna če se malo uštulim
kolegici za darilo na poročnem pikniku sem mislila prinest eno big hjuč košaro in notri ozimnico-kšna rdeča pesa, kumare, paprika, zelje, repa, kompoti, kšna marmelada..a mislite da bi bilo ok..a bi še kej takega dodala notri..a je mogoče preveč brezosebno glede na to da je za poroko..
darja.mark-kaj pa če bi dala ji komplet olivno olje, kozarec oliv in pa tisto šalčko za olive..seveda morš vedt da ma rada olive
To je precej odvisno od osebe.... mogoče sama kuha marmelade (to je res nekaj ekstra preprostega, še jaz jih

), pa tega ne potrebuje, enako je s kompoti... ampak verjetno svojo kolegico dobro poznaš in mogoče ji bo to super sedlo.
Jaz bi raje košaro napolnila z mandlji, pomarančami in medom (tole troje me noro spominja na poroko

) ... Tiste male posodice z medom, ko je notri od akacijevega, kostanjevega, gozdnega, cvetličnega itn.... mandlje za pozobat, kakšno masažno olje mandlji-pomaranča, copate (copat ni nikoli preveč, tudi pri mladoporočencih

), puhaste bele (ali raje krem, da niso takoj umazani) ... lahko potem dodaš še kakšno pomarančino marmelado, za okras kaj tamajhnih klementin...cenovno je pa pomojem enako, kot pa da napolniš košaro z ozimnico....