writing-img

darilo ob rojstvu

clock-img

20.05.2007, 12:03

clock-img

Anonimen

kaj vam je vas srci, ko ste rodile kupil kaksnio plisasto, za otrocka?
oz kaksno darilo ste dobile za otročka takoj ob rojstvu???

clock-img

20.05.2007, 12:36

clock-img

nemrak

pencil-img

1041

user posted image user posted image ,
jaz sem dobila najlepše darilo. Zdravega user posted image !!!!
Pa user posted image  je bil ves čas ob meni in nisem potrebovala nič.
Samo njega in mojega user posted image !!!

clock-img

20.05.2007, 12:36

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Od dragega -> prinesel mi je 3 marjetice v taem lepem šopku. Niti nisem hotela, da kaj komplicira , ali pa da mi nosi kakšne prstane, ker zlatnine v večini itak ne nosim. Za nek šopek vreden po 50€ se mi je pa zdelo škoda denarja in sem mu izrecno prepovedala.
Za tamalega sva stvari itak skupaj kupovala, tako da ni kaj nosil zanj user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2007, 13:23

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Od moža? Nič.

clock-img

20.05.2007, 13:38

clock-img

lex

pencil-img

6532

Jaz sem dobila šopek, čez dva dni (večer preden sem šla iz P) pa zaročni prstan. Sta si me kar oba rezerviralauser posted image user posted image user posted image user posted image . Za tamalega sem pa dobila NAJBOLJŠEGA OČKA NA SVETUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

20.05.2007, 14:03

clock-img

eya

pencil-img

4615

Moj mi je prinesel čokolado in plišastega medvedka. Zlatnine pa itak ne nosim.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

20.05.2007, 14:33

clock-img

mamuška

pencil-img

758

Verižico z obeskom in prstan. Prvo še vedno z veseljem in ponosom nosim, prstan pa sem skupaj s poročnim zapravila v eni gostilni, še danes ne vem dobro, kako. Vem samo, da sem prstane za par minut dala dol, ker smo prišli z dolgega sprehoda (hribov) in so mi roke otekle, šla sem si jih umit na WC, prstane sem odložila pod rob krožnika. Takoj, ko sem prišla z WC-ja, je natakarica odnesla jušne krožnike in z njimi sta šla moja prstana neznano kam.  Ker nisem v isti sekundi odreagirala, je bilo za vse prepozno in tega mi je še danes žal.user posted image user posted image

clock-img

20.05.2007, 14:35

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

Dobila sem  verižico iz belega zlata. Sicer ne nosim zlatnine, ampak ta verižica  pa me od takrat naprej vedno  in povsod spremlja. Mi je lep spomin na prav poseben trenutek najinega življenja.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

clock-img

20.05.2007, 14:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: babylove

Od moža? Nič.

Isto.
Se je pa potrudil, da me je obiskal dvakrat na dan. Vmes je pa šel v Ljubljano k očetu v Klinični center.

clock-img

20.05.2007, 14:40

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

IZVIRNO SPOROČILO: nemrak

user posted image user posted image ,
jaz sem dobila najlepše darilo. Zdravega user posted image !!!!
Pa user posted image  je bil ves čas ob meni in nisem potrebovala nič.
Samo njega in mojega user posted image !!!

Se podpisem.
Ob prihodu domov naju je presenetil z rdecimi baloni v obliki srcka, ki so bili po celem stanovanju.
V bistvu tudi pomislila nisem, da naj bi kaj dobila, ker sem ze imela vse, kar sem zelela.  Predvsem pa ne bi kaksne plisaste zadeve, ki jih imam zdaj dovolj ze za naslednje 3 otroke, ker smo jih od drugih tok dobili user posted image

clock-img

20.05.2007, 14:50

clock-img

mojca 32

pencil-img

775

moj je pa ob rojstvu najinega sina prinesel plišastega kužka
LEPO LEPO  še danes ga imamo na častnem mestu in tudi sin ga ima še vedno rad (star je 13 let ) seveda sedaj imamo tudi živega psičkauser posted image
je pa zadnič imel oziroma lansko leto v šoli predstavitev svoje najlubše igrače in je odnesel tega kužka JE BILO FUULL  POSREČENA ZGODBA OD KOD GA JE DOBIL
aja pa še drag ni bil tako da SPOMIN JE PA OSTAL NESKONČENuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2007, 15:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem