writing-img

darilo varuški

clock-img

30.08.2007, 22:16

clock-img

julam

pencil-img

772

Ne vem, če paše ravno na ta forum, pa vseeno.

Naš fant odhaja v vrtec, po letu in pol privat varstva. Z gospo se lepo razumemo, mlajši sinko, ki je ravno zdaj štartal pri njej, bo v njeni oskrbi eno leto.

Zdi se mi prav, da ji nekaj podarimo. Pa ne vem, kaj. Družina ima oba naša fantka sila rada, vsi so izredno topli in srčni. Nimajo pa veliko pod palcem. Torej rabijo marsikaj. Pa ne vem, ali bi jim podarila kaj uporabnega, kaj v spomin na našega falotka, kaj...?

Kakšne so vaše izkušnje?

clock-img

31.08.2007, 06:46

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Kakšen darilni bon (ala Merkur,Mercator,Hofer....)Ne vem???Mislim,da s tem ne bi ni zgrešila.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

31.08.2007, 09:20

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Za karkoli že se boš odločila, bi ji jaz zraven dala še okvirček s slikico od tamalega in na zadnjo stran nekaj napisala!

clock-img

03.09.2007, 14:42

clock-img

livia

pencil-img

2395

Tale s slikco je tudi meni všeč.
Jaz bi dodala kako lončnico.

clock-img

05.09.2007, 21:37

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Jaz bi kupila nekaj za spomin in nekaj uporabnega. To so ljudje, ki so bili skoraj več s tvojim otrokom kot ti, tako da zame za te stvari ni škoda denarja. 

Ja, ja,...

clock-img

05.09.2007, 22:46

clock-img

julam

pencil-img

772

se strinjam, da ni škoda denarja! Ampak nimam ideje, kaj bi bilo to "uporabno". Tudi meni je simpatična ideja s slikico kot dodatek k glavnemu darilu. Za katerega še ne vem, kaj bo in kar odlašam. Se itak vsak dan vidimo, ker tamicenega zdaj vozim tja...

Hvala vsem!

clock-img

06.09.2007, 16:32

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Ko sem bila jaz varuška, sem ob odhodu dvojčkov v vrtec dobila vazico z njunimi imeni. Ko jo vidim se vedno spomnim nanju, kako nam je bilo skupaj lepo. Meni je to darilce lep spomin. Dobra se mi pa zdi tudi ideja s slikico.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem