writing-img

darilo za 18. roj. dan

clock-img

12.04.2005, 14:01

clock-img

tashy21

pencil-img

43

Živjo!

Ve imate vedno polno idej. Kaj naj kupimo moji sestri za 18. rojstni dan?:torta:
Vse ideje zaželjene.
Hvala!

Tashy

clock-img

12.04.2005, 14:07

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

ponavadi se ob takih priložnostih kupuje zlatnino, ampak ker moja sestra ni za te stvari, sem ji dala narisat naju ko sva ble še majhne. je bil ful lep presenečenje.

Letos, ko je bla stara 20, sem ji pa dala narest en tak lonček z njeno fotografijo, ko je bila stara 1. leto. Lonček je najprej črn, ko pa naliješ toplo tekočino, pa se obarva belo in se prikaže fotografija. Je bla tud ful vesela.

Drugače ji pa lahko narediš njeno življenje v slikah. Od rojstva do zdaj, pa še malo prostora pustiš še za kakšne slikce. Pa kake luštne komentarje zraven. Pa vse skup nalepiš in daš v okvir kot sliko.

clock-img

12.04.2005, 14:15

clock-img

viv_

pencil-img

9144

borovnička - kje pa dobiš ta lonček?

clock-img

12.04.2005, 14:18

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

viv, naročila sem ga pr eni k jih dela tko privat mal. če bi ga rada imela, mi pošlji slikco tisto k bi jo rada mela na lončku.

Res ful lepo pride, ker se nč ne vid, pol se pa počas slikca prikazuje. Tamala je kr jokat začela. Pa očetu sem isto dala delat, ko je imel 50. let letos. Sej ti lahko pošljem slikco teh lončkov, da boš vidla kako to zgleda.

clock-img

12.04.2005, 14:20

clock-img

viv_

pencil-img

9144

hvala... si bom zapomnila da si to ti, da vem če bom kdaj rabila :)

clock-img

12.04.2005, 14:28

clock-img

Natas@

pencil-img

804

zA DARILO LAhko daš tudi kakšen izlet ali potovanje. Teg abi bila sama zelo vesela.

clock-img

12.04.2005, 18:38

clock-img

india

pencil-img

5342

Mi smo nečakinji za 18 let dali za vsako leto jurja, potem pa si je sama zbrala en prstan, zlat, s kamnom, ki je stal malo več, pa je babica doplačala!

Drugače pa odvisno, jaz bi bila zelo vesela recimo kakšnega izleta ali na primer dodatka za dopust!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem