writing-img

darilo za 2.roj. dan

clock-img

09.03.2006, 21:56

clock-img

*missy*

pencil-img

55

Prosim mamice, pomagajte mi z idejami kaj najkupim za 2. roj. dan sinu svoje prijateljice - cunjice sem že  kupovala, pa bi sedaj rada kupila kako igračko - pa me zanima kaj kej pride v poštev za takole majhno štručko???!!!user posted image

Prosim za čimprejšnjo pomoč!!

clock-img

09.03.2006, 22:03

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Naši so pri dveh letih najbolj zanimive kocke, ampak je čisto odvisno. Sicer ni igrača, ampak kaj pa če kupiš nastavek za wc(če ga še nimajo). Teji je full zanimivo in bi cel dan sedela na wc-ju.

clock-img

09.03.2006, 22:42

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Avto poganjalec, če ga še nima, ali pa kakšno knjigico, sestavljanko.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

09.03.2006, 22:54

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Kahlica,kakšne posebne oblike.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

10.03.2006, 08:30

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

plastelin, žebljički (čim večji), nalepnice, knjigice, prstne barve,....

clock-img

10.03.2006, 08:41

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Moj ima sicer rojstni dan poleti, ampak največji hit med darili za 2. rojstni dan so bile: samokolnica, kosilnica, zelo vesel je bil kovčka z orodjem, legokock Mojster Miha.

Če je fantek, imajo tudi sestavljanke z motivom gradbišča ali kakšne tovornjake. Ali pa karkoli, povezanega z vlakcem Tomažem.

lp

clock-img

10.03.2006, 08:46

clock-img

Anonimen

Ja, teli predlogi od al*1 se meni zdijo najprimernejši za darilo, če se spomnim mojega mulca, ko je bil star 2 leti. To je vse res super: samokolnica, kosilnica, orodje.
Pa zdaj, ko je Nodi aktualen, mogoče pliškota Nodija, če vse našteto mogoče že ima.

clock-img

10.03.2006, 08:52

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Naša je ful navdušena nad tistim iglujem, ki ga potem s tunelom povežeš še z indijanskim šotorom - a ti je kaj jasno? Cel dan bi lahko lezla not pa ven... Super stvar, pa še drago ni!

clock-img

10.03.2006, 08:55

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Taka moška darila - a ne? Naš je še sedaj najbolj vesel, če dobi kakšno orodje ali pa gradbeni stroj pa jih imamo že polno bajto. Še knjige beremo bolj ali manj samo take, ki so o strojih in delavcih.

lp

clock-img

10.03.2006, 09:49

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: viv

Naša je ful navdušena nad tistim iglujem, ki ga potem s tunelom povežeš še z indijanskim šotorom - a ti je kaj jasno? Cel dan bi lahko lezla not pa ven... Super stvar, pa še drago ni!

Viv, a imaš kakšno slikco od tega?

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

10.03.2006, 10:15

clock-img

cicido

pencil-img

302

Gowi ma tud lepe igracke-traktorje, tovornjake...., ki so primerni za to starost. Pa se uporablja jih lahko notri ali pa zunaj v peskovniku, na morju... Nas je star skoraj 6 let pa se se sedaj igra z njim. Pa se zelo trpezni so.user posted image

clock-img

10.03.2006, 16:15

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Naš je dobil traktor, motorko, nodija, garažo s tremi avtomobilčki tremi žogicami in kladivcem. To je super igrača, saj spušča zvoke sirene rešilca, policaja in gasilca.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem