writing-img

darilo za 85 babico??????????

clock-img

10.02.2011, 21:01

clock-img

glen

pencil-img

1870

Pozdravljeni.
Jutri praznuje naša nona 85 let.Pomagajte mi z nasveti ,kaj naj ji podarimo.Radi bi kaj uporabnega,prisrčnega,.....
Toplice,masaže,razni grelni pripomočki odpadejo zaradi njenega zdravja(ji odsvetuje zdravnik),mobitel že ima,.......????????????????????
Kanarinček?Ribice?

Hvala

clock-img

10.02.2011, 21:06

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: glen

Pozdravljeni.
Jutri praznuje naša nona 85 let.Pomagajte mi z nasveti ,kaj naj ji podarimo.Radi bi kaj uporabnega,prisrčnega,.....
Toplice,masaže,razni grelni pripomočki odpadejo zaradi njenega zdravja(ji odsvetuje zdravnik),mobitel že ima,.......????????????????????
Kanarinček?Ribice?

Hvala

kaj če s kanarčkom pa ribicami, piščance ji kupte, bo mela vsaj kaj od njih.

clock-img

10.02.2011, 21:09

clock-img

glen

pencil-img

1870

ha ha ha

clock-img

10.02.2011, 21:12

clock-img

eva1

pencil-img

4835

bon za mercator, al pa kej uporabnega...

clock-img

10.02.2011, 21:27

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Naj ji vnuki/pravnuki kaj narišejo, spečejo piškote, karkoli "doma narejenega". Zmenite se, da ji boste čez vikend pomili okna, obljubite ji, da ji boste pobelili stanovanje, počistili,... (ne vem kaj bi ji več pomenilo in če je kaj od tega potrebno). Pa stisnite jo fino, čim večkrat obiščite, nasmejte, pocrkljajte,... pa bo po mojem najbolj srečna!
Kanarček in ribice mi ne bi padle na kraj pameti... Res pa je, da tvoje none mi ne poznamo. Tako da - temelj za moj odgovor je bil spomin na mojo prababico, ko je bila v letih tvoje none.
Vem, da je bila na okroglo obletnico izjemno vesela tudi zlatega srčka za na verižico (čisto enostaven) s pripisom, da je od njenih pravnukinj, ki jo imamo zelo rade - nekaj podobnega.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

10.02.2011, 21:36

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

torto z napisom moji najdražji babici ali nekaj podobnega.

clock-img

10.02.2011, 22:29

clock-img

honey

pencil-img

2567

Mi moževi babici, ki je istih let zadnje čase vedno kupimo kaj za pojesti - tako za pockrljat. Kaj, kar si sama ne kupi. Ker se mi zdi, da pri teh letih imajo že vse in ne potrebujejo nič. Živali pa nikakor ne bi kupovala, ker - saj se bo slišalo grdo - ne moreš vedet, koliko časa bo še živela. Kaj pa bo potem z živalcami?

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

10.02.2011, 23:18

clock-img

glen

pencil-img

1870

Pravnuki(jih je 10), ji bodo podarili torto z napisom 85 poljubčkov od pravnučkov.Mi vnuki ,pa bi ji radi še nekaj podarili.Sam kaj?Obiskujemo jo pogosto,ji pomagamo(redno belimo,hodimo v trg.peljemo k friz.,,,,,,finančno stoji bolje od nas :)))))),tako da res nimam pojma.

clock-img

10.02.2011, 23:20

clock-img

glen

pencil-img

1870

Mogoče zlat srček s posvetilom.Se mi zdi da ima pri starih ljudeh zlato še zmeraj veliko vrednost.??????

clock-img

11.02.2011, 10:14

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

ma sej ne rabi nič, mamca... vesela bo vašega obiska, če je kakšen pravnuk naj ji kaj nariše, mogoče kakšna dobra čokolada, čokolatini...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

11.02.2011, 10:27

clock-img

Anonimen

kaj pa,če bi mogoče izdelali fotoknjigo vseh vas(otroci z svojimi družinami)naprimer v dm,starejši ljudje zelo radi obujajo spomine.Pa en šopek seveda.
Lp

clock-img

11.02.2011, 19:50

clock-img

glen

pencil-img

1870

Fotoknjiga je super ideja,sam časa nam primanjkuje,no mogoče pa ji jo naknadno prinesemo.
Odločili smo se za veliko košaro polno dobrot(potica,kava,čokolada,vino,domači piškoti,pršut,.....)
Hvala

clock-img

11.02.2011, 22:27

clock-img

legenda_m

pencil-img

498

šopek vrtnic, rdečih

clock-img

11.02.2011, 22:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: glen

Kanarinček?Ribice?

Dobro šminko, da bo lepa user posted image .

clock-img

12.02.2011, 15:46

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Digitalni foto okvir, pa gor slike od vnukov, pravnukov... Sem prepričana, da bo navdušena user posted image

Mi smo to kupila naši mami, pa ima 62 let. Bomo jutri videli odziv.

Ponosna mamica petih fantkov :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem