writing-img

darilo za krst

clock-img

15.10.2009, 14:51

clock-img

zvezdica_1

pencil-img

376

hey

spet imam problem. nimam pojma, kaj naj kupima najmlajšemu nečaku za krst. problem je ta, da ima starejšega brata(2 leti), od katerega je podedoval vse igrače, opremo, oblačila.....
darilnega bona ne bi vzela, ker večinoma kupuje v tujini, rentnega varčevanja še nima(se še niso določili, katera banka), če pa sama odprema račun, pa so obresti 3x nižje od inflacije, odpovedni roki pa vsi po več kot pol leta....
sma nekaj razmišljala o naložbenih kovancih, pa je tudi bolj tak.........vprašanje, kakšna bo vrednost čez 10,15 let.

ima katera kako idejo?

clock-img

15.10.2009, 15:18

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

Mogoče zlati gram. V Zlatarni Celje jih imajo prav namenjene krstu.

clock-img

15.10.2009, 19:25

clock-img

bina30

pencil-img

526

Sveto pismo v slikah. Jaz sem ga bila zelo vesela, ko ga je moja mami podarila sineku, ker so ful lepe zgodbice not. Če pa se vam zdi premala vrednost, pa dajte še kak evro not.

clock-img

16.10.2009, 10:39

clock-img

endrina

pencil-img

349

Naš mali je ob krstu od botrce dobil:
- krstni album (v katerega nalepiš slikice od krsta in napišeš not vse glede krsta, super zadeva)
- svečko, beli til
- sveto pismo - kartonka varianta
- zlato verižico s križcem,
- rožni venec
- en kompletek za oblečt in
- kuverto z 150€,
- torto.

Meni se je zdelo absolutno preveč, ampak je botrca vztrajala, da mu vse to kupi.

clock-img

18.10.2009, 19:39

clock-img

Anuška79

pencil-img

419

Sin je dobil SP v slikah (kartonka) in 250 evrov (na račun), hči pa bo dobila verižico in nekaj denarja na račun. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem