Jaz bi tudi raje poslala po poroki, oz. na dan poroke. Ideja pa, če gre kdaj kam na masažo OK, če pa ni tak tip, pa mogoče ne bo tako navdušena - obstajajo ljudje, ki si res ne želijo, da se jih dotikajo neznanci oz. vstopajo v njihov prostor(četudi profesionalno)
Glede spodnjega:
Hubu bibi saj se z vsem strinjam s tabo, vendar mi je tole tako hecno, da sem te morala malo podražiti: Kako pa je lahko sušilnik za solato vsiljiv
Sem enkrat dobila darilo za RD sušilnik za solato. Res nikoli ne pričakujem daril, ful sem vesela samo čokolade v osnovi pa itak druženja, obiska... AMpak tale sušilnik za solato mi je bil pa zelo "vsiljiv". V zelo majhnem stanovanju, kejr smo takrat živeli, še za sprotne stvari nisme imela prostora, posode sem imela manj, kot sem si je želela, ker je nisem imela kam dat. Tako je šel sušilnik direkt v klet, ker drugje ni bilo prostora, meni je pa solatarstvi vsak dan lepo laufalo tudi brez sušilnika
Tako da zdaj, ko koga vabim na RD povem, naj ne nosijo daril, če pa res čutijo, da morajo nekaj prinest, bo nekaj zelo temno rjavega super - me toliko poznajo, da jim je zdjaj jasno.