writing-img

dežna prevleka za voziček (comfort)

clock-img

24.02.2006, 15:49

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jo ima katera? ali paše nanj samo originalna quinnyjeva ali lahko najdem kje cenejšo varjanto?

yeah, thats me ;)

clock-img

24.02.2006, 23:09

clock-img

rey

pencil-img

47

Jaz sem imela sposojeno univerzalno in je pasala ful. Ko je bil v sedečem in ležečem položaju. Mislim, da je originalna mišljena samo v sedečem položaju. Mi imamo sedaj Buzza in se vedno uporabljam univerzalno, ker je originalna ful čudna in ima samo majhne luknice in se notranjost zarosi. Videla sem univerzalne v xxxLutz po 7-10 eur.

clock-img

24.02.2006, 23:40

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz bi nekaj takšnega ja...za vse položaje naklona in v obeh smereh sedeža...sem v BC vprašala, kako je s prevleko od ABC - ki je za vse to primerna (meni se zdi, da bi morala pasat user posted image  ), ampak je rekla prodajalka, da ne paše (cena je 2700 sit, quinny pa 9300)

ima katera takšno kombinacijo?

yeah, thats me ;)

clock-img

27.02.2006, 10:53

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Jaz mam od Chiccota,ker sem jo imela pri prejšnem vozu.Voz sem prodala, prevleko pa obdržala in full paše gor.
Najbolš da ti da prodajalka prevleko ven in v trgovini probaš,pol boš pa ti odločila ča paše al ne!user posted image

clock-img

28.02.2006, 11:54

clock-img

LIALIA

pencil-img

267

pravljica, valda da je prodajalka v BC rekla da ne paše, ker more pa ta drago prodat. Veš, jaz sem kupila od ABC trokolesnika, pa čisto lepo paše na comforta. Dala sem pa okoli 2.000 SIT.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem