writing-img

dežnikarce

clock-img

11.08.2007, 18:50

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Pravkar dišijo! A ste mi kej fovš? user posted image

Jaz sem jih spanirala klasično. Zanima me, kam ve date sol? Solite dežnikarce direktno, ali solite jajce? Jaz solim jajce.

A obstaja še kaka druga varianta za pripravo dežnikarc, razen panirane in polnjene?

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

11.08.2007, 19:46

clock-img

muki1

pencil-img

7193

To so marele, predvidevam...a rastejo??????? user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

11.08.2007, 19:46

clock-img

Anonimen

Zanimivo.Pred leti,ko je babica imela še veliko gob,smo jih velikokrat jedli.Ne spomnim se,kako točno so zgledale,zdi se mi pa,da jih je mami pekla kar na kuhalni plošči,brez posode.So to te gobe?

clock-img

11.08.2007, 19:50

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Ja, marele, marele! So, so! Mi smo jih enih 15 najdli in vse na enem mestu! Drgam pol še gledat nismo šli.

clock-img

11.08.2007, 19:55

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Jeeee user posted image  user posted image  user posted image . Odkod pa si? Jaz sem Prekmurje. Menda je kakšna tudi pri nas, grem jutri v gozd, hvala za idejo, kako preživeti deževno nedeljo user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

11.08.2007, 20:12

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Eh Jessy, a mi verjameš, da ti nisem prav nič fovš????  Mi sploh ne potegnejo. Če bi spraševala po drugih gobah, kot so jurčki, lisičke, trobentice... in tem podobne, pol bi se verjetno kar k tebi povabila, tako pa.....

Drugače pa dober tek!!!!

clock-img

11.08.2007, 20:25

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

uuuuuuuuu jaz moram jet tud pogledat....bi mi prav pasale 

clock-img

11.08.2007, 20:41

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Nabrala sem jih kar v Z SLO, v Rovtah. user posted image

Bamby, tudi tiste pridejo na vrsto in če jih dobimo kaj viška, te zagotovo pokličem in ti jih dostavim. Če druzga ne bo, bodo trobente zagotovo. user posted image

clock-img

11.08.2007, 21:06

clock-img

Geja

pencil-img

374

Njami, njami,... jest bi jih tud jedla, ampak jih nimam user posted image
Drugače pa jaz solim direktno dežnikarice... mislim pa da je čist vseeno če soliš jajce...

Dober tek,
Geja

clock-img

11.08.2007, 21:59

clock-img

Anonimen

Tudi jaz grem jutri v gozd poizkusit svojo srečo..upam, da bom našla kakšen jurček user posted image

clock-img

11.08.2007, 23:18

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz sem ti fejst fouš, bi jih z veseljem jedla. Mogoče bomo pa kakšno našli te dni. V resnici nismo tako daleč od Rovt.user posted image user posted image  

Sicer pa jih moj včasih, kadar jih imamo res veliko, da nam ne pašejo več samo pohane, naredi tudi kot nek golaž. Pojma nimam, kako jih skupaj spacka, ampak so odlične. Njami.

clock-img

12.08.2007, 22:49

clock-img

Anonimen

Nooo..jaz sem šla danes malo po goši..in nisem imela neke sreče...našla sem samo dve lisički in marelo user posted image
Upam, da bo jutri kaj več sreče. Sam danes sm šla na izlet, pa bdw še v gozd..jutri bom šla pa samo s tem namenom v gozd, da bom našla kako gobo user posted image

clock-img

12.08.2007, 23:24

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Bom držala pesti, da kaj ugledaš! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem